YTK:n tutkimusseminaari

HÄMMÄSTYTTÄVÄ TEORIA!
8.–9.5.2014, Hotelli Levitunturi

Tervetuloa YTK:n tutkimusseminaariin Leville 8.–9.5.2014 (Hotelli Levitunturi)!

Valitse ohjelmasta itsellesi sopiva työryhmä ja lähetä abstraktisi työryhmän vetäjälle + Saara Koikkalaiselle 17.3. mennessä. Mikäli mikään ryhmistä ei käy, ilmoittaudu "yleiseen ryhmään" lähettämällä abstraktisi pelkästään Saara Koikkalaiselle (saara.koikkalainen at ulapland.fi). Seminaari on maksuton YTK:n jatko-opiskelijoille ja henkilökunnalle (osa ruokailuista omakustanteisia).

Faculty of Social Sciences Research Seminar

AMAZING THEORY!
8.–9.5.2014, Hotel Levitunturi

Welcome to the Faculty of Social Sciences research seminar to Levi on 8-9th of May 2014 (Hotel Levitunturi)!

Choose a suitable working group from the program and send your abstract to the workshop co-ordinator + to Saara Koikkalainen by 17th of March. If none of the working groups seems suitable for you, send your abstract to the "general working group" to Saara Koikkalainen (saara.koikkalainen at ulapland.fi). The seminar is free for the graduate students and staff of the Faculty (some of the meals are at your own cost).  Please note: the main language of the seminar is Finnish, but if enough English-speakers register, an alternative program in English will be arranged.

Ohjelma (486,9 kB)
Program (492,8 kB)