Lapin yliopiston henkilökunnan ja opiskelijoiden blogeja

Blogeissa tarkastellaan ja pohditaan maailmaa monesta eri näkökulmasta.

laajakulma_blogibanneri_pieni.jpg

Laajakulma käsittelee yliopistomaailmaan liittyviä ilmiöitä sekä Lapin yliopiston kehittämistä. Kirjoittajat ovat Lapin yliopiston rehtoristoa, dekaaneita, hallinnon johtajia sekä ylioppilaskunnan edustajia.
  tiedekirnu_blogibanneri_pieni.jpg

Tiedekirnu tuo esille Lapin yliopiston tutkimusta ja opetusta, kommentoi yhteiskunnallisia ilmiöitä ja tapahtumia eri tieteenalojen näkökulmista sekä pohtii yliopisto-opetuksen periaatteita ja menetelmiä. Kirjoittajat ovat Lapin yliopiston tutkijoita ja opettajia.

taidekammi_blogibanneri_pieni.jpg

Taidekammi tuo esille Lapin yliopiston henkilökunnan ja opiskelijoiden taiteellista osaamista sekä kommentoi taiteen tutkimusta, taide-elämän ilmiöitä ja taiteilijan työtä. Kirjoittajat ovat taiteilijoita sekä taiteen tutkijoita, opettajia ja opiskelijoita Lapin yliopistosta.
  opiskelijaelamaa_blogibanneri_pieni.jpg

Opiskelijaelämää Lapin yliopistossa -blogissa pääset kurkistamaan opiskelijaelämän monenkirjaviin kuvioihin Lapissa. Kirjoittajat ovat Lapin yliopiston opiskelijoita eri koulutusaloilta. Opiskelijat ottavat aidosti kantaa, kommentoivat, suosittelevat ja joskus vähän hassuttelevatkin.

Yliopiston henkilökunnan blogeja

Stephan Dudeck