Varainhankinta_verkkolahjoitus.jpg

Tee lahjoitus

Tee verkkolahjoitus Lapin yliopiston varainhankintaan yllä olevien painikkeiden kautta ja ilmoita lahjoittajan tiedot lomakkeella. Lomakkeen tiedot tallentuvat yliopiston lahjoitustietokantaan (Tietosuojaseloste). Voit tehdä lahjoituksen myös perinteisesti tilisiirtona.

Lomakkeen täyttämisen jälkeen lahjoituksen voi maksaa Paytrailin verkkomaksupalvelun kautta kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankissa tai yleisimmillä maksukorteilla.

Lahjoitus tehdään Lapin yliopiston toiminnan tukemiseen (yliopistolaki 2 §). Lahjoitus on vastikkeeton eikä siihen sisälly ehtoja. Lahjoitukseen voi liittyä aikavälillä 1.11.2014–30.6.2017 valtion vastinraha, joka voi olla kolminkertainen lahjoituksen arvoon nähden tai sitä pienempi. Lahjoittaja on tietoinen siitä, että lahjoituksen vastinrahakelpoisuuden ratkaisee valtioneuvosto. Yliopisto kirjaa mahdollisen valtion vastinrahan pysyvästi yliopiston peruspääomaan ja päättää peruspääoman tuoton käytöstä.

Kaikki lahjoituksia koskevat tiedot (lahjoittaja, määrä, kohdentaminen) ovat julkisuuslain (621/1999) perusteella julkisia.

Rahankeräyslupa POL-2014-16348

Kun lahjoitus on 1000 euroa tai enemmän, lahjoittaja täyttää
vastinrahaan oikeuttavasta lahjoituksesta lahjakirjan.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tiedostot
Lahjakirja (1,13 MB)