Järjestäjät

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Lapin yliopisto ja Joensuun yliopisto.

Kokouspaikka
Yliopistojen taloushallintopäivien tapahtumapaikka on Arktikum, arktisiin alueisiin keskittynyt tiedekeskus ja museo, joka esittelee napapiirin pohjoispuolisten kansojen olosuhteita, luontoa, historiaa, tapoja ja kulttuuria. Arktikumissa toimii kaksi itsenäistä laitosta, Arktinen keskus ja Lapin maakuntamuseo. Arktinen keskus on Lapin yliopiston erillislaitos, joka tutkii koko arktista aluetta. Lapin maakuntamuseo keskittyy Lapin luontoon ja kulttuuriperinteeseen.

Tapahtuman aikana sinulla on mahdollisuus tutustua Arktikumin näyttelyihin. Mikäli haluat käyttää hyväksi tätä mahdollisuutta, pyydä paikan päällä ilmoittautumisen yhteydessä henkilökunnalta näyttelylippu, jonka voit käyttää milloin tahansa tapahtuman aikana. Kiinnitä näyttelytarra nimikorttiisi ja pidä se esillä näyttelyssä käydessäsi.

Arktikum sijaitsee kävelyetäisyydellä kaupungin keskustasta ja hotelleista; osoite on Pohjoisranta 4, 96200 Rovaniemi.