Paikka
Yliopistojen XX työsuojelupäivät järjestetään Lapin yliopiston päärakennuksessa, osoite Yliopistonkatu 8. Yliopisto sijaitsee n. 2 kilometriä keskustasta. Katso sijainti Rovaniemen kaupungin karttapalvelusta.

Ilmoittautuminen
Työsuojelupäiville ilmoittaudutaan 28.6.2004 mennessä joko oheisen Ilmoittatuminen -linkin kautta avautuvalla lomakkeella tai kutsun mukana toimitettavalla ilmoittautumislomakkeella.

Osallistumismaksu 150 € sisältää päivien ohjelman, ohjelmaan merkityt lounaat ja taukotarjoilut, torstain iltaohjelman sekä tutustumisen Arktikumin näyttelyihin. Osallistumismaksusta lähetetään lasku vahvistuskirjeen liitteenä elokuun alussa.

Majoitus
Osallistujia varten on neuvoteltu edulliset majoitushinnat kolmeen hotelliin ja majoitusvarauksen tekeminen hoituu samalla ilmoittautumisen kanssa. Kaikki hotellivaihtoehdot sijaitsevat kaupungin keskustassa. Majoitusvaraukset hoidetaan keskitetysti Lapin yliopiston kongressipalvelun kautta. Tämä koskee myös mahdollisia muutoksia ja peruutuksia. Varaukset tehdään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom.  kaikki hotellimaksut maksetaan suoraan hotelliin – voit pyytää myös laskutusta.

1hh/vrk  2 hh / vrk / hlö
Sokos Hotelli Vaakuna

Hotelli Santa Claus

Hotelli Rantasipi Pohjanhovi

Kulkuyhteydet Rovaniemelle
Finnair lentää Helsingistä Rovaniemelle päivittäin kuusi kertaa. VR:n junavuoroja on viisi. Monet bussiliikenneyhtiöt suuntaavat Rovaniemen kautta pohjoiseen.  Varsin­kin lentova­rauk­set kannattaa tehdä ajoissa. Aikatauluja löytyy seuraavilta inter­net-sivuilta:

Finnair
VR
Matkahuolto
Expressbussit

Kulkuyhteydet paikkakunnalla

Työsuojelupäivien osallistujille on varattu mahdollisuus yhteiskuljetuksiin. Yhteiskuljetuksiin osallistumisesta voi ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Kuljetukset ovat seuraavat:

Tulo Rovaniemelle torstaina 26.8.

• Rautatieasema - yliopisto (juna klo 7.55)
  • Lentokenttä - yliopisto (lento klo 9.15)

Lähtö Rovaniemeltä perjantaina 27.8.

• Yliopisto - (Arktikum) -rautatieasema (juna klo 18.05)
  • Yliopisto - (Arktikum - Joulupukin Pajakylä Napapiirillä) - lentokenttä (lento klo 18.05)

Lentokenttä sijaitsee Rovaniemen pohjoispuolella, n. 8 km keskustasta. Rauta­tiasema on keskustan läheisyydessä, matkaa on n. 1,5 km. Lapin yliopistolle on keskustasta n. 2 km.

Lentokenttä – keskusta
Airport Express- bussiyhteys lentokentältä kaupunkiin ja takaisin 15 min/€ 5. Reitti: Linja-autoasema - Hotelli Scandic - City-Hotelli - Hotelli Cumulus - Hotelli Vaakuna - Hotelli Pohjanhovi - lentokenttä. Kuljetus lentokentältä lähtee välittömästi Finnairin (AY) vuo­rojen saapumisen jälkeen. Reitti ajetaan em. hotellien kautta tarpeen mukaan. Tarkista hotellivastaanotosta hotellikohtainen hakuaikataulu. Airport Express hoitaa kuljetuksia myös muualle asiakkaan tilauksen mukaan. Tiedustelut puh. 016 - 362 222.

Taksipalvelut
Airport Taxin autot ovat kentällä koneiden saapuessa. Ne kuljettavat matkustajia Rova­niemen kaupungin ja ympäristön alueelle/alueelta. Hinta: € 9 /henkilö.  Autot ajavat myös muualle Lappiin asiakkaan niin halutessa. Lisätietoja kuljetuksista puh. 016 - 362 222.

Rovaniemen Aluetaksi Oy: Lentokentältä kaupunkiin normaali taksi n. € 14.  Kimppa­kuljetus keskustaan ja lähialueelle tai takaisin € 9 /henkilö. Aluetaksi, 016 - 106 410.

Keskusta – Lapin yliopisto
Keskustan ja yliopiston välillä liikennöi bussit nro 4 ja 14 puolen tunnin välein: keskustasta Ruokasenkadulta varttia vaille ja vartin yli, yliopis­tol­ta tasalta ja puolelta.