YLEISINFO

Kokouspaikka
Alumni-tapaaminen järjestetään Lapin yliopiston päärakennuksessa, Yliopistonkatu 8 (A-siipi).

Yliopisto on noin 2 km keskustasta (20-30 min.kävellen). Keskustan ja yliopiston välillä kulkee bussi nro 4 puolen tunnin välein. Keskustassa bussipysäkki on Ruokasenkadulla (lähellä Valtakadun kulmaa ja taksiasemaa). Yliopistolla bussipysäkki on pääsisäänkäynnin kohdalla. Bussiaikataulu löytyy osoitteesta www.rovaniemi.fi

Tästä löydät kokouspaikan kartan.

Tästä löydät Rovaniemen kartan.

Matkustaminen Rovaniemelle
Lentoyhtiöistä Rovaniemelle lentävät Finnair ja Blue1. Junayhteyksistä löytyy tietoa osoittteesta www.vr.fi.

Rovaniemen lentoasema  sijaitsee n. 8 km kaupungista pohjoiseen. Rautatieaseman etäisyys keskustasta on n. 1,5 km.

Lentokentältä keskustaan
Airport Express-bussiyhteys lentoasemalta kaupunkiin 15 min / 5 €.. Kuljetus lentoasemalta välittömästi Finnairin (AY) ja Blue1 (KF) vuorojen saapumisen jälkeen. Bussi ajaa keskustan hotellien kautta linja-autoasemalle. Tarkista hotellistasi, mihin aikaan Airport Express hakeaa asiakkaan lentokentän suuntaan lennollesi. Airport Express hoitaa kuljetuksia myös muualle asiakkaan tilauksen mukaan. Tiedustelut, (016) 362 222.

Taksipalvelut
Airport Taxin autot ovat kentällä koneiden saapuessa. Airport Taxi ottaa useampia matkustajia kerrallaan ja kuljettaa matkustajia Rovaniemen kaupungin ja ympäristön alueelle/alueelta. Hinta: 9 €/ hlö

Rovaniemen Aluetaksi Oy: Lentokentältä kaupunkiin normaali taksi n. 15 €. Kimppakuljetus keskustaan ja lähialueelle tai takaisin 10 €/henkilö. Aluetaksi, (016) 106 410.

Hyödyllisiä linkkejä