Ilmoittautuminen

Yliopistojen ja korkeakoulujen tasa-arvotapaamisen osallistumismaksu on kahdelta päivältä €100 . Osallistumismaksu sisältää ohjelman, kokousmateriaalit, ohjelmaan merkityt lounaat ja taukotarjoilut sekä kaupungin vastaanoton torstaina.

Ilmoittautuminen tapahtuu 1.4.2009 mennessä sähköisellä lomakkeella:

>> Ilmoittautumislomakkeeseen <<

Täytä lomake huolellisesti ja muista vahvistaa myös osallistumisesi iltaohjelmaan. Ilmoittautumislomakkeella voit samalla varata myös majoituksen Rovaniemeltä edulliseen hintaan. Kaikille osallistujille lähetetään vahvistuskirje sähköpostilla.

Osallistumismaksusta lähetetään lasku postitse - ilmoita tarkka laskutusosoite ilmoittautumislomakkeella.

Peruutusehdot
Peruutus on tehtävä kirjallisesti kongressipalveluun. Peruutusmaksu on 1.4.2009 jälkeen tehdyistä peruutuksista € 40. Peruuttamattomista ilmoittautumisista peritään koko osallistumismaksu. Estyneen tilalle voi kuluitta vaihtaa toisen henkilön.