Yleisinfo

Kokouspaikka
Yliopistojen ja korkeakoulujen tasa-arvopäivät järjestetään Lapin yliopistolla, taiteiden tiedekuntarakennuksessa, Yliopistonkatu 8 (F-siipi).

Yliopisto on noin 2 km keskustasta (20-30 min kävellen). Keskustan ja yliopiston välillä liikennöi bussi nro 4 puolen tunnin välein. Keskustassa bussipysäkki on Ruokasenkadulla, lähellä Valtakadun kulmaa ja taksiasemaa. Yliopistolla pysäkki on pääsisäänkäynnin kohdalla. Bussiaikataulu löytyy osoitteesta www.rovaniemi.fi (-> Asukkaille -> Liikenne).

Matkustaminen Rovaniemelle
Lentoyhtiöistä Rovaniemelle lentävät Finnair ja Blue1 . Junayhteyksistä löydät tietoa osoitteesta www.vr.fi.

Rovaniemen lentokenttä sijaitsee n. 8 km kaupungista pohjoiseen. Rautatieaseman etäisyys keskustasta on n. 1,5 km.

Lentokentältä keskustaan
Airport Express-bussiyhteys lentokentältä kaupunkiin 15 min. / € 5. Bussi lähtee kentältä välittömästi lentovuorojen saavuttua. Bussi ajaa keskustan hotellien kautta linja-autoasemalle. Tarkista hotellistasi, mihin aikaan Airport Express hakee asiakkaita hotellistasi lentokentän suuntaan. Airport Express hoitaa kuljetuksia myös muualle asiakkaan tilauksen mukaan. Tiedustelut (016) 362 222.

Taksipalvelut
Airport Taxin autot ovat kentällä lentovuorojen saapussa. Airport Taxi ottaa useampia matkustajia kerralla ja kuljettaa matkustajia Rovaniemen kaupungin ja ympäristön alueella/alueelta. Hinta € 9 / hlö.

Rovaniemen Aluetaksi Oy: Lentokentältä kaupunkiin normaali taksi n. € 15. Kimppakuljetus keskustaan ja lähialueelle € 10/ hlö. Aluetaksi (016) 106 410.

Hyödyllisiä linkkejä