Yleisinfo

Kokouspaikka
Avoimien yliopistojen neuvottelupäivät  järjestetään Lapin yliopiston päärakennuksessa, Yliopistonkatu 8. Rovaniemen kartan tapahtumapaikkatiedoin löydät tästä. Tapahtumaan ei liity järjestettyjä kuljetuksia.

Yliopisto on noin 2 km keskustasta (20-30 min kävellen). Keskustan ja yliopiston välillä liikennöi bussi nro 4 puolen tunnin välein. Keskustassa bussipysäkki on Ruokasenkadulla, lähellä Valtakadun kulmaa ja taksiasemaa. Yliopistolla pysäkki on pääsisäänkäynnin läheisyydessä. Bussiaikataulu löytyy osoitteesta www.rovaniemi.fi (-> Asukkaille -> Liikenne); kesän aikataulut päivitetään nettisivulla vasta kesäkuussa.

Matkustaminen Rovaniemelle
Lentoyhtiöistä Rovaniemelle lentää tapahtuman aikaan Finnair. Junayhteyksistä löydät tietoa osoitteesta www.vr.fi

Rovaniemen lentokenttä sijaitsee n. 8 km kaupungista pohjoiseen. Rautatieaseman etäisyys keskustasta on n. 1,5 km (ei paikallisbussiyhteyttä keskustaan).

Lentokentältä keskustaan
Airport Express-bussiyhteys lentokentältä kaupunkiin 15 min / € 5. Bussi lähtee kentältä välittömästi lentovuorojen saavuttua. Bussi ajaa keskustan hotellien kautta linja-autoasemalle. Tarkista hotellistasi, mihin aikaan Airport Express hakee asiakkaita hotellistasi lentokentän suuntaan. Airport Express hoitaa kuljetuksia myös muualle asiakkaan tilauksen mukaan. Tiedustelut (016) 362 222.

Taksipalvelut
Airport Taxin autot ovat kentällä lentovuorojen saapussa. Airport Taxi ("kimppataksi") ottaa useampia matkustajia kerralla ja kuljettaa matkustajia Rovaniemen kaupungin ja ympäristön alueella/alueelta. Hinta € 10 / hlö. Tiedustelut (016) 362 222.

Rovaniemen Aluetaksi Oy: Lentokentältä kaupunkiin normaali taksi n. € 20-25. Aluetaksi (016) 106 410.

Hyödyllisiä linkkejä

Tervetuloa Rovaniemelle!