Yleisinfo

Kokouspaikka
Kasvatustieteen päivät  järjestetään Lapin yliopiston päärakennuksessa, Yliopistonkatu 8. Rovaniemen kartan tapahtumapaikkatiedoin löydät viereissä olevista liitteistä. Tapahtumaan ei liity järjestettyjä kuljetuksia.

Yliopisto on noin 2 km keskustasta (20-30 min kävellen). Keskustan ja yliopiston välillä liikennöi bussi nro 4 puolen tunnin välein. Keskustassa bussipysäkki on Ruokasenkadulla, lähellä Valtakadun kulmaa ja taksiasemaa. Yliopistolla pysäkki on pääsisäänkäynnin läheisyydessä. Bussiaikataulu löytyy viereisestä palstasta.

Matkustaminen Rovaniemelle

Lentoyhteyksistä löydät tietoa seuraavista linkeistä:

• Finnair
  • Air Baltic (suoria lentoja Tampereelta, Helsingistä Riikan kautta)
  • FinnCom (esim. edullisia lentoja Kemiin, mistä junalla tai bussilla Rovaniemelle)

Junayhteyksistä löydät tietoa osoitteesta www.vr.fi.
Linja-autoyhteyksistä löytä tietoa osoitteesta www.matkahuolto.fi

Rovaniemen lentokenttä sijaitsee n. 8 km kaupungista pohjoiseen. Rautatieaseman etäisyys keskustasta on n. 1,5 km (ei paikallisbussiyhteyttä keskustaan).

Lentokentältä keskustaan
Airport Express-bussiyhteys lentokentältä kaupunkiin 15 min / € 5. Bussi lähtee kentältä välittömästi lentovuorojen saavuttua. Bussi ajaa keskustan hotellien kautta linja-autoasemalle. Tarkista hotellistasi, mihin aikaan Airport Express hakee asiakkaita hotellistasi lentokentän suuntaan. Airport Express hoitaa kuljetuksia myös muualle asiakkaan tilauksen mukaan. Tiedustelut (016) 362 222.

Taksipalvelut
Airport Taxin autot ovat kentällä lentovuorojen saapussa. Airport Taxi ottaa useampia matkustajia kerralla ja kuljettaa matkustajia Rovaniemen kaupungin ja ympäristön alueella/alueelta. Hinta € 10 / hlö.

Rovaniemen Aluetaksi Oy: Lentokentältä kaupunkiin normaali taksi n. € 20-25. Aluetaksi (016) 106 410.