Yleisinfo

Seminaarin paikka
Sanomisen vapaus puntarissa -seminaari järjestetään 18. maaliskuuta Lapin yliopiston päärakennuksessa, Yliopistonkatu 8. Tapahtumaan ei liity järjestettyjä kuljetuksia.

Yliopisto on noin 2 km keskustasta (20-30 min kävellen). Keskustan ja yliopiston välillä liikennöi bussi nro 4 puolen tunnin välein. Keskustassa bussipysäkki on Ruokasenkadulla, lähellä Valtakadun kulmaa ja taksiasemaa. Yliopistolla pysäkki on pääsisäänkäynnin läheisyydessä. Bussiaikataulu ja Rovaniemen kartta löytyvät viereisestä palstasta.

Matkustaminen Rovaniemelle
Lentoyhteyksistä löydät tietoa seuraavista linkeistä:

• Finnair
  • Air Baltic (suoria lentoja Tampereelta, Helsingistä Riikan kautta)
  • FinnCom (esim. edullisia lentoja Kemiin, mistä junalla tai bussilla Rovaniemelle)
Junayhteyksistä löydät tietoa osoitteesta www.vr.fi.
Linja-autoyhteyksistä löytä tietoa osoitteesta www.matkahuolto.fi.

Rovaniemen lentokenttä sijaitsee n. 8 km kaupungista pohjoiseen. Rautatieaseman etäisyys keskustasta on n. 1,5 km (ei paikallisbussiyhteyttä keskustaan).

Lentokentältä keskustaan
Airport Express-bussiyhteys lentokentältä kaupunkiin 15 min/5 €. Bussi lähtee kentältä välittömästi lentovuorojen saavuttua. Bussi ajaa keskustan hotellien kautta linja-autoasemalle. Tarkista hotellistasi, mihin aikaan Airport Express hakee asiakkaita hotellistasi lentokentän suuntaan. Airport Express hoitaa kuljetuksia myös muualle asiakkaan tilauksen mukaan.
Tiedustelut (016) 362 222.

Taksipalvelut
Airport Taxin autot ovat kentällä lentovuorojen saapussa. Airport Taxi ottaa useampia matkustajia kerralla ja kuljettaa matkustajia Rovaniemen kaupungin ja ympäristön alueella/alueelta. Hinta 10 €/hlö.

Rovaniemen Aluetaksi Oy: Lentokentältä kaupunkiin normaali taksi n. 20-25. Aluetaksi (016) 106 410.

Hyödyllisiä linkkejä

Tervetuloa Rovaniemelle!