Ilmoittautuminen

Sosiaalityön tutkimuksen päiville ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella 31.1.2013 mennessä. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vahvistuskirje.

Ilmoittautumisaika on päättynyt.

Osallistumismaksut:

• yhden henkilön osallistuminen yhteen päivään 50 € / hlö
  • yhden henkilön osallistuminen molempiin päiviin 80 € / hlö
  • yrityspassi I (4–6 osallistujaa samasta organisaatiosta) osallistuminen yhteen päivään 45 € / hlö
  • yrityspassi I (4–6 osallistujaa samasta organisaatiosta) osallistuminen molempiin päiviin 72 € / hlö
  • yrityspassi II (7–10 osallistujaa samasta organisaatiosta) osallistuminen yhteen päivään 40 € / hlö
  • yrityspassi II (7–10 osallistujaa samasta organisaatiosta) osallistuminen molempiin päiviin 64 € / hlö

Yrityspassi-osallistuminen edellyttää, että osallistumismaksut maksaa ko. organisaatio. Jokaisen osallistujan on ilmoittauduttava erikseen. Lomakkeen lopussa olevaan viestikenttään merkitään "Yrityspassi I tai II". Yhteyshenkilö lähettää kongressipalveluun listan henkilöistä, jotka yrityspassilla tulevat mukaan.

Osallistuminen on maksuton seuraaville ryhmille:

• Sosiaalityön tutkimuksen seuran jäsenet (vuoden 2012 jäsenmaksu oltava maksettuna 31.12.2012 mennessä*)
  • alan perusopiskelijat
  • SosNET:n jatko-opiskelijat (tutkijakoulu ja erikoistumiskoulutus)
  • työryhmien vetäjät
  • kutsuluennoitsijat

*) Sosiaalityön tutkimuksen seuran jäsenet voivat osallistua vuoden 2013 päiville ilmaiseksi, mikäli he ovat maksaneet vuoden 2012 jäsenmaksun 31.12.2012 mennessä. Vuoden 2013 puolella jäsenhakemuksensa jättäneet saavat laskun jäsenmaksusta sen jälkeen, kun vuoden 2013 jäsenmaksun suuruus on vahvistettu vuosikokouksessa tutkimuspäivien yhteydessä. Täten heidän tulee maksaa osallistumismaksu vuoden 2013 tapahtumaan. Vuoden 2013 jäsenmaksu oikeuttaa ilmaiseen osallistumiseen vasta vuoden 2014 päiville. Lisätietoja Sosiaalitön tutkimuksen seuran kotisivuilta: www.sosiaalityontutkimuksenseura.fi.

Osallistuminen sisältää kokousmateriaalit sekä yhdet kahvit / kokouspäivä. Muut tapahtuma-aikaiset tarjoilut kukin maksaa itse.

Torstain illanvietto järjestetään ravintola Oppipojassa (os. Korkalonkatu 33) ja klo 19.00 alkaen. Illanvieton osallistumismaksu on kaikille 20 € sisältäen ruokailun ja ohjelman. Juomat kukin maksaa itse.

Ystävänpäivän Tapas buffet sisältää: Patatas bravas perunoita ja aiolia, sitruuna-valkosipuli marinoituja Kalamata oliiveja, chili marinoituja katkaravunpyrstöjä, lempeän tulisia lihapullia tomaatti-vuohenjuustokastikkeessa, paahdettua lohta ja chorizomakkaraa, peruna-kasvistortilloja, hedelmäisiä pistaasi-vuohenjuustorullia, Manchego juustoa ja paahdettuja suolamanteleita, vihreää salaattia, grillattuja vihanneksia ja tortellonisalaattia.

Vahvista osallistumisesti illanviettoon etukäteen ilmoittautumislomakkeella ja maksa illanviettomaksu yhdessä osallistumismaksun kanssa etukäteen. HUOM! Illanvieton osallistujalukumäärä vahvistetaan Ravintola Oppipoikaan 6.2. Mikäli illanviettomaksu (verkkopankkimaksun valinneiden osalta) ei ole tullut perille 6.2. mennessä, peruutamme illanviettoilmoittautumisen. Maksettaessa on huomioitava, että maksun siirtyminen toisesta pankista kestää n. kolme pankkipäivää. Suosittelemme maksamaan maksun viimeistään 1.2., jolloin se varmasti ehtii perille ajoissa.

Maksut
Kaikki osallistumismaksut on ehdottomasti maksettava etukäteen 6.2.2013 mennessä.

Maksutapavaihtoehdot ovat:

1) Verkkopankkimaksu
Tilinhaltija: Lapin yliopisto
Pankki: Nordea
Tiliyhteys:FI59 1738 3000 0014 70
Y-tunnus: 0292800-5

Merkitse viestikenttään Sosiaalityö 2013 sekä osallistujan nimi. Nämä tiedot ovat välttämättömiä maksun rekisteröintiin. Ota maksukuitti varmuuden vuoksi myös mukaan tapahtumaan. Mikäli maksat useamman osallistujan maksut samalla kertaa, lähetä kongressipalveluun lista henkilöistä, jotka maksussa ovat mukana.

2) Laskutuspyyntö
Mikäli laskutusosoite poikkeaa yhteystiedoissa olevasta osoitteesta, ilmoita poikkeava laskutusosoite alla olevassa viestikentässä. Ryhmälaskutuksen osalta ilmoita kongressipalveluun laskulle tulevien henkilöiden nimet.

Peruutusehdot
Peruutuksen voi tehdä kuluitta 31.1.2013 saakka. Tämän jälkeen tulleet peruutukset veloitetaan kokonaisuudessaan. Myös peruuttamattomasta osallistumisesta peritään koko osallistumismaksu. Kaikista palautuksista peritään toimistomaksu 50 €. Estyneen tilalle voi vaihtaa kuluitta toisen henkilön. Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti kongressipalveluun.

_IGP1079.jpg

Kuva Pekka Ojaniemi