Majoitus

Seminaarin osallistujia varten on varattu huoneita kuudesta keskustan hotellista. Lisää majoitusvarauksesi ilmoittautumislomakkeelle. Majoitusvaraus vahvistetaan yhdessä osallistumisvahvistuksen kanssa. Ilmoita myös mahdollisista muutoksista ja peruutuksista kongressipalveluun, ei suoraan hotelliin. Nimilistat lähetetään hotelleille vasta lähellä tapahtuma-ajankohtaa.

HUOM! Helmikuu on Rovaniemellä vilkasta matkailusesonkia ja kaupungin hotellit ovat erittäin täynnä. Varmista majoituksesi ilmoittautumalla ja varaamalla majoituksesi ajoissa! Vuodenvaihteen jälkeen emme pysty takaamaan majoituksen löytymistä. Osa hotelleista varaa huoneita 17.12.2012 saakka.

Muista ilmoittaa lomakkeella, mikäli saavut hotelliin vasta klo 18 jälkeen illalla. Ilman ennakkotietoa myöhäisestä tulosta, hotellilla on oikeus luovuttaa huone toiselle asiakkaalle.

Majoitus maksetaan suoraan hotelliin!

Majoituksen peruutusehdot:

• Majoituksen peruuntumisesta on ilmoitettava kongressipalveluun kirjallisesti viimeistään viikkoa ennen tulopäivää.
  • Mikäli majoitus perutaan myöhemmin tai sitä ei peruuteta lainkaan, hotelli laskuttaa koko majoitusvarauksen arvon.
  • Ilman ennakkoilmoitusta myöhäisestä tuloajasta klo 18 jälkeen hotellilla on oikeus antaa huone pois.

Hotellivaihtoehdot

Hostel Rudolf
Edullinen majapaikka n. 600 metriä keskustasta (Koskikatu 41-43). Sisään- ja uloskirjautuminen tapahtuu Hotelli Santa Clausin kautta keskustassa Lordin torin reunalla. Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet. Huom. hinta ei sisällä aamiaista. Rudolfin asukkaille aamiainen Hotelli Santa Clausissa á 11 €. Asukkaiden käytössä on minikeittiö.
- 1 hh 62 € / vrk
- 2 hh 89 € / vrk
- 3 hh 133,50 € / vrk

Hotelli Aakenus
Pieni hotelli Hostel Rudolfin vieressä, noin 600 metriä keskustasta (Koskikatu 47). Hinta sisältää buffet-aamiaisen, iltasaunan, langattoman Internet-yhteyden ja autopaikan.
- 1 hh 83 € / vrk
- 2 hh 98 € / vrk

Scandic Rovaniemi
Sijainti keskustassa (Koskikatu 23). Hinta sisältää buffet-aamiaisen, iltasaunan, langattoman Internet-yhteyden ja kuntosalin vapaan käytön.
- 1 hh 99 € / vrk
- 2 hh 119 € / vrk

Cumulus Rovaniemi
Sijainti keskustassa (Valtakatu 23). Hinta sisältää buffet-aamiaisen ja asiakassaunan.
- 1 hh 99 € / vrk
- 2 hh 125 € / vrk

Sokos Hotelli Vaakuna
Sijainti keskustassa (Koskikatu 4). Hinta sisältää buffet-aamiaisen ja iltasaunan. Huom. tapahtuman kiintiöhuoneet sijaitsevat iltaravintolan yläpuolelle, mistä voi aiheutua jonkin verran häiriötä.
- 1 hh 109 € / vrk
- 2 hh 129 € / vrk

City Hotel
Sijainti keskustassa (Pekankatu 9). Hinta sisältää buffet-aamiaisen, iltasaunan ja langattoman Internet-yhteyden.
- 1 hh 124 € / vrk
- 2 hh 144 € / vrk

HUOM tutkimuksen päiville saapuvat opiskelijat!
Lapin yliopiston sosiaalityön opiskelijat tarjoavat tarvittaessa sohvamajoitusta muista yliopistoista saapuville opiskelijoille. Yhteyshenkilöinä toimivat Ossi Laaksamo (olaaksam@ulapland.fi) ja Kira Hirvonen (kihirvon@ulapland.fi). Lisätietoja antavat Ossi ja Kira.