Yleisinfo

Seminaaripaikka

Seminaari järjestetään Lapin yliopiston päärakennuksessa, Yliopistonkatu 8.

Tapahtumaan ei liity mitään järjestettyjä kuljetuksia. Yliopisto on noin 2 km keskustasta (20–30 min. kävellen). Keskustan ja yliopiston välillä kulkee bussi nro 4 puolen tunnin välein. Keskustassa bussipysäkki on Ruokasenkadulla (lähellä Valtakadun kulmaa ja taksiasemaa). Yliopistolla bussipysäkki on lähellä liopiston pääsisäänkäyntiä. Bussiaikataulu.

Matkustaminen Rovaniemelle

Lentoyhtiöstä Rovaniemelle lentävät Finnair (neljä kertaa / pv) ja Norwegian (kerran / pv). Tee lentovaraukset ajoissa – helmikuu on Rovaniemelllä vilkasta matkailusesonkia. Junayhteyksistä löytyy tietoa osoittteesta www.vr.fi.

Rovaniemen lentoasema sijaitsee n. 8 km keskustasta pohjoiseen.
Rautatieaseman etäisyys keskustasta on n. 1,5 km.

Lentokentältä keskustaan

Airportbus-bussiyhteys lentoasemalta kaupunkiin 15 min / 7 €.. Reitti: Linja-autoasema – Hotelli Scandic – City-Hotelli – Hotelli Cumulus – Hotelli Vaakuna – Hotel Santa Claus – Hotelli Pohjanhovi – lentoasema. Bussi lähtee linja-autoasemalta 1 tuntia ennen lennon lähtöä. Paluukuljetus lentoasemalta välittömästi Finnairin (AY) ja Norwegian (DY) vuorojen saapumisen jälkeen. Reitti ajetaan em. hotellien kautta tarpeen mukaan. Airport Express hoitaa kuljetuksia myös muualle asiakkaan tilauksen mukaan. Tiedustelut (016) 362 222.

Taksipalvelut

Airport Taxin autot ovat kentällä koneiden saapuessa. Ne kuljettavat matkustajia Rovaniemen kaupungin ja ympäristön alueelle/alueelta. Hinta: 10 €/ hlö.

Rovaniemen Aluetaksi Oy: Lentokentältä kaupunkiin normaali taksi maksaa n. 20-25 €. Kimppakuljetus keskustaan ja lähialueelle tai takaisin on 10 €/henkilö. Aluetaksi puh. 0200 88 000.

Hyödyllisiä linkkejä

Tervetuloa Rovaniemelle!