Opiskelijoille

Sukupuolentutkimuksen ja Kulttuurintutkimuksen päiville ovat tervetulleita myös pää- ja sivuaineopiskelijat! Kysy oman yliopistosi oppiaineesta mahdollisuudesta suorittaa opintopisteitä päiville osallistumalla.

Perustutkinto-opiskelijoille ei ole osallistumismaksua. Opiskelijoiden tulee kuitenkin ilmoittautua päiville ilmoittautumislomakkeella 15.10- 8.11.2013. (Kts. "Ilmoittautuminen")

Opiskelijoille on tarjolla edullinen solumajoitus Rovaniemen koulutuskuntayhtymän asuntolassa lähellä yliopistoa.
Varaukset voi tehdä soittamalla numeroon 020 798 4067 tai sähköpostitse osoitteeseen Anne.Suopajarvi@lao.fi

Soluhuoneistojen hinnat:
1hh 33 e/ vrk.
2hh 22e/ vrk
liinavaatteet: 11e/ setti ( sis. aluslakana, pussilakana, tyynyliina ja kylpypyyhe )

HOX! Teethän varauksen ajoissa. Marraskuu on Rovaniemellä matkailusesonkiaikaa, joten majoituspaikat täyttyvät nopeasti.

TottaJaTarua_tunnus_fi.jpg

TottaJaTarua_tunnus_eng.jpg