ILMOITTAUTUMINEN

Kaikkien päiville osallistuvien on ilmoittauduttava tapahtumaan etukäteen. Ilmoittaudu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella (linkki alla). Samalla lomakkeella voit varata myös majoituksen tapahtuman ajaksi.

LINKKI ILMOITTAUTUMISLOMAKKEESEEN

Osallistumistyypit ja -maksut
Osallistuja 35 €
Esityksen pitäjä 35 €
Jatko-opiskelija 35 €
Kutsupuhuja 0 €

Maksu sisältää seminaarin kahden päivän ohjelman, konferenssimateriaalit, ohjelmaan merkityt taukokahvit ja perjantain lounaan sekä torstai-illan kaupungin vastaanoton. Hinta on sama riippumatta siitä, osallistuuko koko tapahtumaan tai vain toiseen päivään.

Perusopiskelijoiden osallistuminen
Perusopiskelijat saavat osallistua konferenssiin ilman osallistumismaksua kuuntelijoina. Perusopiskelijoiden osallistuminen ei sisällä konferenssimateriaaleja eikä tapahtumaan liittyviä tarjoiluja. Älä ilmoittaudu tapahtuman sähköisellä lomakkeella, vaan lähetä sitova ilmoittautumisesi (nimi, tiedekunta, yliopisto) sähköpostitse Krista Kohtakankaalle osoitteeseen kkohtaka@ulapland.fi.  Tapahtumapaikalla käy kuittaamassa osallistumisesi ilmoittautumispisteessä olevan nimilistaan ja saat kaulaasi opiskelijanimikortin.

Jos olet perusopiskelija ja haluat tapahtuman materiaalit ja tarjoilut, ilmoittaudu tapahtumaan normaalisti osallistujana sähköisellä ilmoittautumislomakkeella ja maksa osallistumismaksu 35 €.

Ilmoittautumisaika päättyy sunnuntaina 7.9.2014.

Perusopiskelijat voivat suorittaa 2 op joko opintojaksoon SOVP1214 Soveltavan psykologian ajankohtainen tutkimus tai SOVP1217 Filosofinen ihmistutkimus seuraamalla kummankin päivän ohjelmaa ja kirjoittamalla 5-6 sivuisen oppimispäiväkirjan. Suoritus vastaa kahta artikkelianalyysia (SOVP1214) tai yhtä kirjaa (SOVP1217). Päiväkirjassa tulee painottua valitun opintojakson sisällölliset tavoitteet. Päiväkirjat palautetaan Virpi Tökkärille, DL 10.10.

Osallistumismaksun maksaminen
Osallistumismaksun arvonlisävero on 0 %. Maksutapa valitaan ja ilmoitetaan ilmoittautumislomakkeella - vaihtoehdot ovat

- Verkkopankki
- Visa / MasterCard / Visa Electron
- Laskutus

Mikäli valitset laskutusvaihtoehdon, sinun on ilmoitettava lomakkeella erikseen laskutusosoite. Kongressipalvelu lähettää laskun sähköpostitse. Kaikkiin laskuihin lisätään laskutuslisä 10 €.

Peruutusehdot
Mahdollisesta peruutuksesta on ilmoitettava kongressipalveluun 18.8.2014 mennessä. Tämän päivämäärän jälkeen tulleiden peruutusten osalta maksuja ei palauteta. Osallistumisen voi veloituksetta siirtää toiselle henkilölle.

Peruutus 18.8.2014 mennessä - Osallistumismaksu palautetaan vähennettynä 18 € toimitusmaksulla.
Peruutus 18.8.2014 jälkeen - Ei palautuksia