YLEISINFO

Konferenssipaikka
Tapahtumapaikka on Lapin yliopiston päärakennus, Yliopistonkatu 8. Rovaniemen kartan tapahtumapaikkatiedoin löydät tästä. Tapahtumaan ei liity järjestettyjä kuljetuksia.
Yliopisto on noin 2 km keskustasta (20-30 min kävellen). Keskustan ja yliopiston välillä liikennöi bussi nro 4 puolen tunnin välein. Keskustassa bussipysäkit ovat Ruokasenkadulla, lähellä Kansankadun ja Valtakadun kulmaa. Hostel Rudolfin edessä on pysäkki, jolta pääsee bussilla nro 5 vaihtamaan Ruokasenkadulla yliopistolle menevään bussi nro 4:ään (huom! vaihtolippu). Yliopistolla pysäkki on pääsisäänkäynnin läheisyydessä. Bussiaikataulut ja hinnat löytyvät täältä.

Matkustaminen Rovaniemelle
Lentoyhtiöistä Rovaniemelle lentää tapahtuman aikaan Finnair ja Norwegian. Junayhteyksistä löydät tietoa osoitteesta www.vr.fi.

Rovaniemen lentokenttä sijaitsee n. 8 km kaupungista pohjoiseen. Rautatieaseman etäisyys keskustasta on n. 1,5 km (ei paikallisbussiyhteyttä keskustaan).

Lentokentältä keskustaan
Airport Express-bussiyhteys lentokentältä kaupunkiin 15 min / 7 €. Bussi lähtee kentältä välittömästi lentovuorojen saavuttua. Bussi ajaa keskustan hotellien kautta linja-autoasemalle. Tarkista hotellistasi, mihin aikaan Airport Express hakee asiakkaita hotellistasi lentokentän suuntaan. Airport Express hoitaa kuljetuksia myös muualle asiakkaan tilauksen mukaan. Tiedustelut (016) 362 222.

Taksipalvelut
Airport Taxin autot ovat kentällä lentovuorojen saapussa. Airport Taxi ottaa useampia matkustajia kerralla ja kuljettaa matkustajia Rovaniemen kaupungin ja ympäristön alueella/alueelta. Hinta € 10 / hlö.

Rovaniemen Aluetaksi Oy: Lentokentältä kaupunkiin normaali taksi n. € 20-25. Aluetaksi 0200 88 000.

Hyödyllisiä linkkejä
Tervetuloa Rovaniemelle!