YLEISINFO

Kokouspaikka
Tapahtumapaikka on Lapin yliopiston päärakennus, Yliopistonkatu 8. Rovaniemen kartan tapahtumapaikkatiedoin löydät tästä.

Matkustaminen Rovaniemelle
Lentoyhtiöistä Rovaniemelle lentää tapahtuman aikaan Finnair ja Norwegian. Junayhteyksistä löydät tietoa osoitteesta www.vr.fi.

Rovaniemen lentokenttä sijaitsee n. 8 km kaupungista pohjoiseen. Rautatieaseman etäisyys keskustasta on n. 1,5 km (ei paikallisbussiyhteyttä keskustaan).

Tapahtumaan liittyvät järjestetyt kuljetukset

Torstai 15.5.
klo 08:15 rautatieasemalta yliopistolle - junan tuloaika klo 8:02 (ennakkoilmoittautuminen)
klo 09:00 lentokentältä yliopistolle - junan tuloaika klo 8:50 (ennakkoilmoittautuminen)
klo 14:00 ohjelman päätyttyä yliopistolta Arktikumiin ja sieltä klo 15.30 Napapiirille
klo 19:30 (noin) Napapiiriltä illanvieton jälkeen hotelleihin

Perjantai 16.5.
klo 08:30 hotelleista yliopistolle
klo 12:40 yliopistolta rautatieasemalle ja lentokentälle (ennakkoilmoittautuminen)

Lentokentältä keskustaan
Airport Express-bussiyhteys lentokentältä kaupunkiin 15 min / 7 €. Bussi lähtee kentältä välittömästi lentovuorojen saavuttua. Bussi ajaa keskustan hotellien kautta linja-autoasemalle.

Taksipalvelut
Airport Taxin autot ovat kentällä lentovuorojen saapussa. Airport Taxi ottaa useampia matkustajia kerralla ja kuljettaa matkustajia Rovaniemen kaupungin ja ympäristön alueella/alueelta, myös yliopistolle. Hinta € 10 / hlö.

Rovaniemen Aluetaksi Oy: Lentokentältä kaupunkiin normaali taksi n. € 20-25. Aluetaksi 0200 88 000.

Hyödyllisiä linkkejä
Tervetuloa Rovaniemelle!