Elonkehä Lapin yliopistolla toukokuussa

Elonkehä – Laulujemme täytyy muuttua (jotta me voisimme muuttua) on kolmiosainen dokumenttiteatteriesitys, joka hahmottaa erilaisia tapoja kokea ilmastonmuutos.

Esityksessä käsitellään näyttämöitse heinäkuussa 2015 julkaistua ilmastonmuutosriskiarviota, kuullaan Tero ja Kaisu Mustosen tiedeartikkeliin perustuva kuunnelma sekä nähdään elokuvaa suomalaisten ja kolttasaamelaisten kylien toimista ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja luonnossa olevien vaurioiden korjaamiseksi.

Aineistovalinnat ja niiden kääntämisen esitysmateriaaliksi on tehnyt Pauliina Feodoroff. Tiedeaineiston kirjoittajat ovat Tero ja Kaisu Mustonen, esiintyjät ovat Laura Rämä ja Mirjami Heikkinen, tilasuunnittelu Vihtori Rämä, äänisuunnittelu ja ohjaus työryhmä.

Elonkehän tuottamisesta Lapin yliopistolle vastaavat Rospuutto-teatteri, Lapin yliopiston taiteiden tiedekunta, audiovisuaalinen mediakulttuuri, sosiologia ja viestintäpalvelut.

Esitykset:

Keskiviikkona 11.5. klo 18.00, Ilmoittautuminen esitykseen, max. 30 henkilöä
Torstaina 12.5. klo 18.00, Ilmoittautuminen esitykseen, max. 30 henkilöä
Perjantaina 13.5. klo 18.00, Ilmoittautuminen esitykseen, max. 30 henkilöä
Lauantaina 14.5. klo 13.00, Ilmoittautuminen esitykseen, max. 30 henkilöä

Kaikkiin esityksiin tulee ilmoittautua yllä olevan linkin kautta ennakkoon. Yhteen esitykseen mahtuu kerrallaan noin 30 henkilöä.