YLEISINFO

Kokouspaikka
Tapahtumapaikka on torstaina Lapin yliopiston päärakennus, Yliopistonkatu 8 ja perjantaina Arktikum, Pohjoisranta 4. Rovaniemen kartan tapahtumapaikkatiedoin löydät tästä.

Matkustaminen Rovaniemelle
Lentoyhtiöistä Rovaniemelle lentää tapahtuman aikaan Finnair ja Norwegian. Junayhteyksistä löydät tietoa osoitteesta www.vr.fi.

Rovaniemen lentokenttä sijaitsee n. 8 km kaupungista pohjoiseen. Rautatieaseman etäisyys keskustasta on n. 1,5 km (ei paikallisbussiyhteyttä keskustaan).

Torstai-aamun lennolta (tuloaika klo 8:50) on järjestetty kuljetus suoraan yliopistolle. Ilmoittaudu kuljetukseen etukäteen ilmoittautumislomakkeella!

Lentokentältä keskustaan ja takaisin
Airport Express-bussiyhteys lentokentältä kaupunkiin 15 min / 7 €. Bussi lähtee kentältä välittömästi lentovuorojen saavuttua. Bussi ajaa keskustan hotellien kautta linja-autoasemalle. Perjantaina seminaarin päätyttyä järjestäjät voivat tilata Airport Express -bussin hakemaan osallistujia suoraan Arktikumista - tähän kyytiin ennakkoilmoittautuminen paikan päällä.

Taksipalvelut
Airport Taxin autot ovat kentällä lentovuorojen saapussa. Airport Taxi ottaa useampia matkustajia kerralla ja kuljettaa matkustajia Rovaniemen kaupungin ja ympäristön alueella/alueelta, myös yliopistolle. Hinta € 10 / hlö.

Rovaniemen Aluetaksi Oy: Lentokentältä kaupunkiin normaali taksi n. € 20-25. Aluetaksi 0200 88 000.

Hyödyllisiä linkkejä
Tervetuloa Rovaniemelle!