Videot vuodelta 2014

Video_SimoRontti.jpg
  Simo Rontti, Projektipäällikkö (maaliskuu 2014)

Taiteiden tiedekunnan projektipäällikkö Simo Rontti luonnehtii hyvän palvelumuotoilijan ominaisuuksia ja kertoo Sincosta eli tiedekunnan palvelujen kehittämis- ja testausympäristöstä.

Video_Virpi_Vaattovaara.jpg
  Virpi Vaattovaara, Verkkopedagogiikan lehtori (maaliskuu 2014)

Opiskelijoiden innostuminen ja heidän omat kiinnostuksen kohteet merkitsevät paljon verkkopedagogiikan lehtori Virpi Vaattovaaralle.

Video_MirvaLohinivaKerkela.jpg
  Mirva Lohiniva-Kerkelä, Yliopiston lehtori (maaliskuu 2014)

Juristin työ on lähtökohtaisesti vuorovaikutusta ihmisten kanssa, kertoo julkisoikeuden yliopistonlehtori Mirva Lohiniva-Kerkelä.

Video_F_talon_tyomaakierros.jpg
  F-talon infotilaisuus ja työmaakierros (maaliskuu 2014)

Lapin yliopiston F-talon korjaustöistä pidettiin infotilaisuus ja työmaakierros 26.2.2014.

Video_AnuValtonen.jpg
  Anu Valtonen, Markkinoinnin professori (maaliskuu 2014)

Markkinoinnin professori Anu Valtonen kertoo Lapin yliopiston yhteiskuntatieteiden tiedekunnan rohkeista valinnoista.

Video_Opiskelija_Jirka_Hakala_Yhteiskuntatieteiden_tiedekunta.jpg
  Jirka Hakala, Yhteiskuntatieteiden tiedekunta (maaliskuu 2014)

Hallintotieteitä opiskeleva Jirka Hakala Lapin yliopiston yhteiskuntatieteiden tiedekunnasta on tyytyväinen palkitsevaan harjoittelujaksoonsa ja monipuoliseen opiskelijaelämään.

Video_Opiskelija_Oikeustiede_AnniKuismin.jpg
  Anni Kuismin, Oikeustieteiden tiedekunta (helmikuu 2014)

Oikeustieteitä opiskeleva Anni Kuismin Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnasta kertoo opiskeluunsa liittyvistä haasteista.

Video_Opiskelija_JennySiivola_Kasvatustieteiden_tiedekunta.jpg
  Jenny Siivola, Kasvatustieteiden tiedekunta (helmikuu 2014)

Mediakasvatusta opiskeleva Jenny Siivola Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnasta pohtii uravalintaansa ja löytää unelmansa.

Video_Opiskelija_Hilkka_Kemppi_Taiteiden_tiedekunta.jpg   Hilkka Kemppi, Taiteiden tiedekunta (helmikuu 2014)

Kuvataidekasvatuksen opiskelija Hilkka Kemppi Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnasta kertoo millaista on opiskella ja asua Rovaniemellä.  Ainakin monipuolisuus ja kansainvälisyys ovat Hilkan mielestä ehdottomia valtteja.