Viestintapalvelut_Palvelut_medialle.jpg

Palvelemme mediaa

Lapin yliopisto lähettää vuosittain 200–300 tutkimuksesta, toiminnasta ja tapahtumista kertovaa tiedotetta, jotka julkaistaan myös yliopiston verkkosivuilla.

Lapin yliopiston asiantuntijat löytyvät eri tiedekuntien nettisivuilta:

Median edustajat voivat kysyä vinkkejä haastateltavista tutkijoista ja asiantuntijoista viestintäpäällikkö Olli Tiuraniemeltä tai tiedottaja Sari Väyryseltä. Lisäksi vinkkejä voi kysyä Suomen Akatemian koordinoimasta Etsi Xpertti -palvelusta, jossa myös Lapin yliopiston viestintä on mukana.

Valokuvapalvelut

Valokuvia yliopiston henkilökuntaan kuuluvista henkilöistä voi tilata mediakäyttöön viestintäpalveluiden graafiselta suunnittelijalta Irma Varriolta.

Kaikkien kuvien yhteydessä pyydämme julkaisemaan kuvaajan nimen.
Liity medialistalle
Tällä lomakkeella voit liittyä Lapin yliopiston tiedotelistoille. Listalla olevat saavat sähköpostiinsa lähettämämme tiedotteet.

Tiedotteiden jakelulistaa ylläpitää Lapin yliopiston viestintäpalvelut: puh. 0400 695 418 tai tiedotus(at)ulapland.fi
Valitse jakelulista(t):

Tiedotusvälineen nimi