Lapin yliopisto mediassa
Alla olevassa listassa on Webnewsmonitorin uutisseurantapalvelun kautta saatuja, uusimpia Lapin yliopistoa koskevia uutisia.

Osa linkeistä vie näköislehtiin, joten uutisen lukeminen edellyttää rekisteröitymistä ja kyseisen lehden lukuoikeuden hankkimista.

• 23.1.2017 16:00

Konkurssi uhkaa edelleen Lapin yliopiston opettajaksi opiskelevien ainejärjestöä Lapikasta. Nyt matkailuyhtiö Santapark karhuaa ainejärjestö Lapikkaalta lähes 12 000 euron velkoja (siirryt toiseen palveluun) .

• 23.1.2017 10:32

Tilaa Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj DNA toimittaa Lapin yliopiston mobiilipalvelut 23.1.2017 11:00 Lapin yliopisto valitsi DNA:n mobiilipalvelujensa toimittajaksi. Kuuluvuus oli Lapin yliopistolle tärkeällä sijalla toimittajan valinnassa. DNA:n matkaviestinverkko on laajentunut Pohjois-Suomessa sadoilla uusilla tukiasemilla, ja 4G- ja 3G-nopeudet toimivat erittäin kattavasti.

• 23.1.2017 10:30

DNA toimittaa Lapin yliopiston mobiilipalvelut 23.1.2017 11:00 | DNA Oyj Jaa Lapin yliopisto valitsi DNA:n mobiilipalvelujensa toimittajaksi. Kuuluvuus oli Lapin yliopistolle tärkeällä sijalla toimittajan valinnassa. DNA:n matkaviestinverkko on laajentunut Pohjois-Suomessa sadoilla uusilla tukiasemilla, ja 4G- ja 3G-nopeudet toimivat erittäin kattavasti.

• 23.1.2017 5:11

- Yhteiskunnassa vallitseva arvomaailman tyhjiö on Kiinassa todella käsin kosketeltava, sanoo professori Matti Nojonen Lapin yliopistosta. Hänen mukaansa nykytilaan tyytymättömiä ja tyytyväisiä löytyy kaikista yhteiskuntaluokista, rikkaista ja köyhistä. Suurin ongelma ovat ehkä kuitenkin välinpitämättömät, joita löytyy erityisesti nuorista.

• 23.1.2017 2:01

• 23.1.2017 1:57

†  Yhteiskunnassa vallitseva arvomaailman tyhjiö on Kiinassa todella käsin kosketeltava, sanoo professori Matti Nojonen Lapin yliopistosta. Hänen mukaansa nykytilaan tyytymättömiä ja tyytyväisiä löytyy kaikista yhteiskuntaluokista, rikkaista ja köyhistä. Suurin ongelma ovat ehkä kuitenkin välinpitämättömät, joita löytyy erityisesti nuorista.

• 23.1.2017 1:56

• 23.1.2017 1:56

• 23.1.2017 1:39

• 23.1.2017 1:27

† Yhteiskunnassa vallitseva arvomaailman tyhjiö on Kiinassa todella käsin kosketeltava, sanoo professori Matti Nojonen Lapin yliopistosta. Hänen mukaansa nykytilaan tyytymättömiä ja tyytyväisiä löytyy kaikista yhteiskuntaluokista, rikkaista ja köyhistä. Suurin ongelma ovat ehkä kuitenkin välinpitämättömät, joita löytyy erityisesti nuorista.

• 23.1.2017 1:26

• 22.1.2017 12:53

Ensi viikolla on viimeistään kipaistava katsomaan seuraavia näyttelyitä: Lapin Yliopiston avoimen yliopiston opiskelijoiden näyttely Toinen valotus - Another exposure on kahdentoista opintien yhteinen risteyskohta. Kyseessä on avoimen yliopiston opiskelijoiden loppuproduktioiden näyttely. Näyttelyllä ei ole yhteisteemaa, vaan jokainen opiskelija on saanut hakea inspiraatiota haluamistaan aiheista ja tekniikoista.

• 21.1.2017 5:57

Paso on valmistunut oikeustieteen maisteriksi ja oikeustieteen lisensiaatiksi Lapin yliopistosta ja väitellyt oikeustieteen tohtoriksi vuonna 2009 Turun yliopistossa. Hän on Lapin yliopiston yleisen oikeustieteen dosentti. Hän on tutkimustyössään syventynyt erityisesti yleisen oikeustieteen alaan kuuluviin teemoihin.

• 21.1.2017 1:47

Hän haki opiskelemaan luokanopettajaksi Lapin yliopistoon Rovaniemelle, mutta ei päässyt. Seuraava vaihe oli mennä soveltuvuuskokeisiin Savonlinnassa. - En tiennyt paikasta muuta kuin saimaannorpan, oopperajuhlat ja Olavinlinnan. Soveltuvuuskokeissa käydessäni ajattelin, etten ikinä tule tänne. Mutta sitten ovet aukenivat lastentarhapuolelle, kävin vuoden sitä ja pääsin sitten luokanopettajalinjalle. Niin mie asetuin sinne.

• 20.1.2017 19:08

Lapin yliopistoon, Joulupukin maan yritystoimintaan huskyajeluineen, tiedekeskus Arktikumiin ja lappilaisen elämäntavan piirteisiin, ja liikunta-aktiviteettina vaikkapa lumikenkäkävelyyn lumisessa metsässä Ounasvaaran Santasport-urheiluinstituutissa. ? Valkeakoski ja Suomi ovat kuin sadusta, lunta, upeita puita ?

• 20.1.2017 12:37

• 20.1.2017 7:17

Tällaisia ovat kaikki Lapin yliopiston maisterintutkinnot sekä osa Itä-Suomen, Jyväskylän, Tampereen ja Turun yliopistojen maisterintutkinnoista. Kaikki Lappeenrannan yliopiston maisterintutkinnot ja lisäksi osa Vaasan ja Oulun yliopistojen sekä Åbo Akademin maisterintutkinnoista maksaa 10 000 euroa vuodessa.

• 18.1.2017 7:56

Johtajuuden opinnot Lapin yliopistossa ovat kesken, mutta Tanja toivoo voivansa yhdistää tulevaisuudessa liike-elämän ja urheilun. ”Tulen työskentelemään varmasti jotenkin urheilun parissa, mutta ammattivalmentajan urasta en haaveile.” Rikkonaisia öitä Ammattiurheilijana Tanja tottui siihen, että terveellistä ruokaa piti syödä säännöllisesti ja reilusti.

• 17.1.2017 14:05

Mattila haki opiskelemaan Rovaniemelle, Lapin yliopiston Taiteiden tiedekuntaan ja Englantiin, Surrey Institute of Art & Designiin. Vastaus molemmista paikoista oli ”kiitos, mutta ei kiitos”. ”Surreysta sain silti ilmoituksen vuoden mittaisesta kurssista, jonka läpäisseet voivat jatkaa suoraan tutkinto-opintoihin samassa paikassa.

• 17.1.2017 11:32

Maria on kuvataidekasvatuksen maisteriopiskelija Lapin yliopistosta ja viidennen vuoden luokanopettajaopiskelija Turun yliopistosta ja hänellä oli entuudestaan kokemusta museotyöstä muun muassa työpajaohjaajana.