Sähköinen tenttipalvelu

Lapin yliopistossa on mahdollista tenttiä myös sähköisesti. Tenttis-järjestelmä on Tampereen yliopiston Moodlen pohjalta kehittämä tietojärjestelmä, joka mahdollistaa mm. kirjatenttien tekemisen sähköisesti.

Sähköinen tenttiminen on mahdollista kaikille, joilla on voimassa oleva opiskeluoikeus Lapin yliopistossa. Sähköisen tenttipalvelun sivuilta (https://tenttis.ulapland.fi)  löydät ne opintojaksot, jotka ovat tentittävissä tenttiakvaariossa. Myös WebOodissa on näiden opintojaksojen kohdalla maininta sähköisen tentin mahdollisuudesta.

Tenttiakvaario on yliopiston pääaulassa, kirjastoa vastapäätä (ls4). Tilassa on kuusi tenttimispaikkaa, joista yksi on liikuntaesteiselle tarkoitettu paikka. Tilassa on reaaliaikainen ja tallentava videovalvonta. Tenttiakvaarion kulkuavain annetaan kirjaston asiakaspalvelusta henkilötiedon tarkistamisen jälkeen.

Käyttöehdot  

  1. Sähköisessä tentissä noudatetaan Lapin yliopiston tutkintojohtosääntöä
  2. Opiskelija suostuu siihen, että kulunvalvonnan, videovalvonnan ja tenttijärjestelmän tietoja voidaan yhdistää henkilöllisyyden varmentamiseksi.
  3. Sähköisessä tentissä on voimassa tietojärjestelmien käytön säännöt.
  4. Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

 

Tenttiakvaariossa voi tenttiä kirjaston aukiolopäivinä ma-pe 8-20 ja  la 12-16 välisinä aikoina (kesälauantaisin tenttiakvaario on suljettu). Mikäli saavut kirjaston ollessa suljettuna soita kirjaston ovikelloa, niin henkilökunta tulee avaamaan oven sinulle.

 Huomioithan poikkeukset (esim.kesäajan aukioloajat,, yliopiston päärakennuksen ovat sulkeutuvat kesällä klo 18, joten tenttiin tulee saapua ennen sitä)Tässä linkki kirjaston aukioloaikoihin ja Lapin yliopiston aukioloajat kesällä 2016.

Lisätietoja sähköisestä tenttipalvelusta antavat koordinaattori Paula Niemelä p. 040 5198 364, sähköposti: etunimi.sukunimi(at)ulapland.fi sekä verkko-opetuksen kehittämispäällikkö Sirpa Purtilo-Nieminen p. 040 742 1270, sähköposti: etunimi.sukunimi(at)ulapland.fi.