Exam sähköinen tentti

Exam sähköinen tenttipalvelu

Uusi Exam tenttiakvaario on ls 7 tilalla kirjaston vastakkaiselle puolelle, tilat ovat käytössä yliopiston aukioloaikoina ma-pe 8-20, la 8-16. Entinen ls4 päivitetään uuteen järjestelmään loppuvuodesta 2016.

Ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä tulee sinun vahvistaa lukeneesi ja noudattavasi sähköisen tentin käyttösääntöjä. Exam-tenttiin ilmoittautuminen tarkoittaa, että annat luvan kameravalvontaan.

Sähköiseen tenttimisen tiloihin pääset 5 minuuttia ennen tentin alkua. Tentit alkavat tasatunnein. Tilan valvonta tapahtuu reaaliaikaisella ja tallentavalla videovalvonnalle sekä pistokokeiden ja kirjautumistietojen avulla. Jokaisen tenttijän on kuitattava suoritettu tentti, niimellä, opiskelijanumerolla sekä allekirjoituksella tenttitilassa olevaan kansioon. 

Tilassa tulee liikkua mahdollisimman hiljaa, eikä tilasta saa poistua kesken tentin tekemisen. Tilassa on lokerikot henkilökohtaisia tavaroita varten. Huomaathan että tenttitiloihin ei saa vielä mitään.

Käyttöehdot  

  1. Sähköisessä tentissä noudatetaan Lapin yliopiston tutkintojohtosääntöä
  2. Opiskelija suostuu siihen, että kulunvalvonnan, videovalvonnan ja tenttijärjestelmän tietoja voidaan yhdistää henkilöllisyyden varmentamiseksi.
  3. Sähköisessä tentissä on voimassa tietojärjestelmien käytön säännöt.
  4. Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

 

Lisätietoja antavat: Paula Niemelä p. 040 5198 364 tai Sirpa Purtilo-Nieminen p. 040 742 1270 tai exam@ulapland.fi

exam-logo-black-small.png

Exam-tenttipalvelu
käytä Firefox tai Chrome -selaimia