Sosiaalinen media opetuksessa 3 op

Sisällöt:

Opintojakso antaa perustiedot ja -taidot sosiaalisen median hyödyntämiseksi opetuksessa. Opintojakson aikana tutustutaan erityyppisiin sosiaalisen median palveluihin sekä niiden käytettävyyteen ja hyödynnettävyyteen opetuksessa. Tavoitteena on, että opintojakson aikaisilla harjoituksilla osallistuja voi valita monipuolisesti omaan käyttötarkoitukseen sopivimpia välineitä ja menetelmiä. Lisäksi opintojaksolle osallistuville syntyy kuva sosiaalisen median mahdollisuuksista ja riskeistä.

Koulutus ei vaadi aiempaa kokemusta sosiaalisen median käyttöön. Kokeneemmille käyttäjille koulutuksessa on osaamistasoa vastaavammat tehtävänannot

Aikataulu ja opetustila:
Koulutus alkaa 30.10.2014 lähitapaamisella, jonka jälkeen koulutus jatkuu verkossa. Lähitapaaminen järjestetään Lapin yliopistolla klo 9.30-15.00. Opetustilana on  ATK 124 (c-siipi, 2. kerros, oikeustieteiden tiedekunnan tilat).

Vaadittavat suoritukset:
Verkkokeskusteluihin osallistuminen, verkkotehtävät / analyysiharjoitukset ja mediapäiväkirja.

Kouluttajat:
Kouluttajina toimivat Lapin korkeakoulukonsernin palvelukeskuksen opetuksen ja opiskelun tukipalveluiden palvelupäällikkö Anu
Pruikkonen sekä koordinaattori Marko Mehtälä.

Kohderyhmä:
Verkko-opetuksen kehittämisestä kiinnostuneet opettajat

Kustannukset:
Koulutus on Opetushallituksen kustantamaa ja opetuksen osalta maksutonta.

Haku:
Ilmoittautua voi painamalla TÄTÄ linkkiä.

ILMOITTAUTUMINEN KOULUTUKSEEN PÄÄTTYY TO 16.10.2014.

Lisätiedot:
Koulutuspäällikkö Janette Tolppi, p. 040–4844135