YMPÄRISTÖKASVATUSTA DRAAMAN JA TEATTERIN KEINOIN 2 op

Sisältö:
Ympäristökasvatusta draaman ja teatterin keinoin -alustus aiheeseen/asiantuntijaluento (7 h) keskittyy siihen, mikä on kestävän kehityksen, vastuullisen kansalaisuuden ja ympäristökasvatuksen rooli opetuksessa ja miten aiheeseen voidaan syventyä teatterin ja draaman keinoin. Koulutuksessa tuodaan esille kestävää kehitystä edistävänkasvatuksen ja koulutuksen strategia ja sen toimeenpanosuunnitelma. Koulutus sisältää yhden päivän mittaisenasiantuntijaluennon, jonka aikana keskustellaan mm. siitä, miten kestävän kehityksen periaatteita voidaan sisällyttää koulun johtamiseen, opetukseen ja yleiseen toimintakulttuuriin.

Kouluttaja:
Kouluttajana toimii Suomen ympäristökasvatusseuran käyttämä kouluttaja Jaana Hiltunen, joka on opettanut ympäristökasvatusta, vihreä draama -ohjelmia ja vetänyt koulutuksia vihreästä draamasta ja kestävistä elämäntavoista draaman ja teatterin keinoin vuodesta 1995.

Toimintatavat:
Koulutus sisältää lähiopetusta n. 6 h.

Aikataulu ja opetustila:
to 4.9.2014 klo 15-18

pe 5.9.2014 klo 10-14

Opetustilana molempina päivinä on piirustussali 104 (Lapin yliopisto, päärakennus, D-siipi, 1. krs.).

Kohderyhmä:
Kohderyhmänä ovat erityisesti alaluokkien opettajat. ja esiopettajat.

Kustannukset:
Koulutus on Opetushallituksen kustantamaa ja opetuksen osalta maksutonta.

Haku:
Ilmoittautua voi painamalla TÄTÄ linkkiä.

Ilmoittautumisaika päättyy pe 22.8.2014.
Lisätiedot:
Koulutuspäällikkö Janette Tolppi, 040-4844135