Koke_Koulutus_ja_kehittaminen.jpg

Koulutus- ja kehittämispalvelut - Asiantuntijuudesta taitoa ja osaamista työelämään

Olemme oppimisen ja kehittymisen aito kumppani, jonka toiminnan taustalla vaikuttavat pohjoisen yliopiston tietotaito ja innovaatiot. Koulutus- ja kehittämispalvelut on ammatillisen osaamisen ja työelämävalmiuksien vahvistaja sekä työyhteisöjen ja yritysten kehittäjä.


Yksikkömme on koulutus- ja hankesuunnittelussa asiakaslähtöinen ja helposti lähestyttävä: olemme täyden palvelun talo, joka jalkautuu kentälle ja reagoi nopeasti asiakkaan tarpeisiin. Koulutus- ja kehittämispalvelut ennakoi myös tulevaisuuden tarpeita koulutus- ja hankesuunnittelussa.

Järjestämämme ammatillinen täydennyskoulutus keskittyy aikaisempaa selkeämmin työelämän kehittämistarpeita palvelevaan toimintaan. Etenkin pitkäkestoiset koulutukset rakentuvat laajojen kehittämisprojektien ympärille, jolloin tutkimustietoon pohjautuva koulutus kytkeytyy työyhteisöjen käytännön kehittämistyöhön.

Lisätietoja koulutus- ja kehittämispalveluistamme löydät näiltä sivuilta. Ota yhteyttä, niin rakennetaan yhdessä organisaatiosi tarpeisiin suunniteltu koulutus- tai kehittämishanke.

yksikön johtaja Antti Koski, p. 040 736 8481
koulutuspäällikkö Niina Alapuranen, p. 040 515 6544

sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@ulapland.fi

Liitetiedostot