Koke_Julkishallinto.jpg

Julkishallinto

Toteutamme ammatillista täydennyskoulutusta ja kehittämishankkeita julkishallinnon työyhteisöille ja organisaatioille. Toteutuksessa painottuu työelämän kehittämistarpeita palveleva toiminta. Etenkin pitkäkestoiset koulutukset rakentuvat laajojen kehittämisprojektien ympärille, jolloin tutkimustietoon pohjautuva koulutus kytkeytyy julkishallinnon käytännön kehittämistyöhön.

Olemme mukana esimerkiksi kuntastrategioiden kehittämisessä, julkisorganisaatioiden johtamisen kehittämisessä sekä alueellisessa kehittämisessä ja muutosprosesseissa. Toteutamme myös henkilöstökyselyjä ja työyhteisöindeksiselvityksiä ja teemme laadukkaita tutkimus- ja selvitystöitä projekteille, yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille.

Voit tutustua käynnissä oleviin julkishallinnon täydennyskoulutuksiin ja kehittämishankkeisiin vasemmanpuoleisesta valikosta.

Mikäli sinulla on koulutus- tai kehittämistarve, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Olemme asiakaslähtöinen ja helposti lähestyttävä täyden palvelun talo, joka jalkautuu kentälle ja reagoi nopeasti tarpeisiisi.


Yhteystiedot:


Koulutus- ja kehitysjohtaja
Antti Koski
p. 040 736 8481

Koulutuspäällikkö
Katri Kuusela
p. 040 516 1054

Koulutuspäällikkö
Niina Alapuranen
p. 040 515 6544

etunimi.sukunimi@
ulapland.fi