Koke_Uraohjaus.jpg

Uraohjaus

Korkeakoulutettujen lappilaisten uraohjaus ja työelämäverkostojen kehittäminen ovat lähellä sydäntämme. Järjestämme työvoimakoulutuksia Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan alueen korkeakoulutetuille yhteistyössä Lapin ELY-keskuksen, Lapin korkeakoulukonsernin sekä alueen työnantajien kanssa. Toteutamme myös työllisyyttä edistäviä kehittämishankkeita alueemme työvoimatilanteen parantamiseksi ja työelämäverkostojen kehittämiseksi. Koulutus- ja kehittämistoiminnassa hyödynnämme vahvoja yritysverkostojamme, uraohjaukseen koulutettuja suunnittelijoitamme sekä ammattitaitoisia yhteistyökumppaneitamme korkeakouluissa.

Tuemme myös työyhteisöjä osaamispotentiaalin tunnistamisessa ja kehittämisessä, jotta yritys menestyisi ja voisi säilyttää koko osaajajoukkonsa voimavaranaan. Tästä toiminnasta esimerkkinä yrityksille suunnattu Myyntijohtamisen valmennus (kevät 2014), josta löydät lisätietoa sivujemme Yrityksille –otsikon alta.

Käynnissä oleviin työvoimakoulutuksiimme sekä kehittämishankkeisiimme voit tutustua oheisen valikon kautta. Otathan myös rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on koulutus- ja kehittämisidea, jonka suunnittelussa ja toteutuksessa voimme olla avuksi!Yhteystiedot:

Suunnittelija
Mirja Heikkala
p. 040 4844 013

Suunnittelija
Piia Kilpimaa
p. 040 4844 424

etunimi.sukunimi@ulapland.fi