Korkeakoulutetut työuralle -työvoimakoulutus

Potkua urasuunnitteluun ja laajuutta työelämäverkostoihin!

Olemme järjestäneet Korkeakoulutetut työuralle- tyyppisiä työvoimakoulutuksia jo vuodesta 2003 alkaen. Näitä koulutuksia on kehitetty kaiken aikaa vastamaan työelämän ja osallistujien tarpeita. Näissä koulutuksissa osallistujat ovat voineet tutustua Rovaniemen alueen työnantajiin yritysvierailuiden kautta, täydentää koulutustaan, etsiä uusia ammatillisia vaihtoehtoja sekä vahvistaa työelämäkontakteja ja työkokemusta halutessaan työharjoittelun avulla. Osallistujat ovat saaneet koulutuksesta sekä yksilöllistä uraohjausta että verkostoitumismahdollisuuksia. Tavoite koulutuksessa on ollut, että jokainen löytää tutkintoaan vastaavan urapolkunsa.

Koulutus on tarkoitettu korkeakoulututkinnon suorittaneille työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille. Osallistujilta edellytettiin motivoitunutta otetta yksilölliseen urasuunnitteluun ja omien ammatillisten valmiuksien kehittämiseen sekä kykyä itsenäiseen ja aktiiviseen työskentelyyn. Koulutuksen kesto oli maksimissaan 6 kuukautta, mutta koulutus päättyi aiemmin, mikäli osallistujan koulutustavoitteet täyttyivät esimerkiksi työllistymisen myötä.

Koulutusryhmiä aloitti neljä vuodessa. Tällä hetkellä koulutuksessa ei aloita enää uusia ryhmiä. Vastaavista koulutuksista löytyy lisätietoa osoitteesta: www.mol.fi.

Seuraathan myös hanketoimintaamme. Hankkeiden kautta pyrimme vastaamaan alueen tarpeisiin myös korkeakoulutettujen työttömien näkökulmasta.


Lisätietoja:


Lapin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut
suunnittelija Piia Kilpimaa, p. 040 4844 424040 4844 424

Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)ulapland.fi