Office Online (Word, Excel, PowerPoint, OneNote)

officeonline_icon.png

Office Online – sovelluksia (Word, Excel, PowerPoint, OneNote) voit käyttää lähes millä tahansa www-selaimella. Tarvitset vain Internet-yhteyden.

Office Online www-palvelussa voit käyttää pelkällä selaimella Word, Excel, PowerPoint ja OneNote –sovelluksia, vaikka Office –sovelluksia ei olisi asennettu päätelaitteellesi.

Salassa pidettävää tai arkaluontoista aineistoa, kuten henkilötietoja, pankkitietoja tai liikesalaisuuden alaisia tietoja, ei tule käsitellä Office Online –palvelussa.

Näin pääset käyttämään OfficeOnline-sovelluksia

1. Mene selaimella osoitteeseen http://o365.luc.fi

2. Kirjoita käyttäjätunnuksesi punaisella kuvassa merkittyyn syöttökenttään muodossa käyttäjätunnus@ulapland.fi. Kun siirrät osoittimen salasana-kenttään, sinun ohjataan automaattisesti yliopiston omalle kirjautumissivulle.

office_365_login.png 

 

3. Aukeavalle uudelle kirjautumissivulle syötetään yliopiston käyttäjätunnus ja salasana. Kirjoita käyttäjätunnus muodossa käyttäjätunnus@ulapland.fi, eli esimerkiksi mmeikalai@ulapland.fi

4. Olet sisällä palvelussa, ja se on aktivoitu.

office_365_login_success.png 

 

5. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä yliopiston IT-palvelupisteeseen. Tuen yhteystiedot löydät täältä

 

Ohjeita OfficeOnlinen käyttöön osoitteessa https://support.office.com/fi-FI/learn/office365-for-business/scenario-get-it-done-from-anywhere