Rekry_Etusivu.jpg

Työelämä- ja rekrytointipalvelut

Lapin yliopiston työelämä- ja rekrytointipalvelut (Rekry) tukee opiskelijoiden työelämätaitoja uraohjauksen, koulutuksen sekä työ- ja harjoittelupaikkavälityksen avulla. Lapin yliopiston opiskelijat ovat tervetulleita työelämään orientoiviin ja työnhakuun valmentaviin koulutuksiin. Lapin yliopiston opiskelijoille ja valmistuneille suunnatut työ- ja harjoittelupaikkailmoitukset löydät tästä.

Työnantajille Rekry on suora ja maksuton kanava tavoittaa eri alojen osaajia Lapin yliopistosta. Työnantajat voivat tarjota opiskelijoille ja vastavalmistuneille erimittaisia työsuhteita, projekti-, keikka- ja kesätyötä sekä harjoittelupaikkoja. Lähetä työpaikkailmoitus helposti Aarresaaren Ilmoita työpaikasta -lomakkeella. Palvelu on työnantajien omille työpaikkailmoituksille, jotka soveltuvat yliopisto-opiskelijoille tai yliopistotutkinnon suorittaneille työnhakijoille.

Työelämä- ja rekrytointipalvelut seuraa säännöllisesti valmistuneiden työllistymistä  ja työuria. Työelämäpalautetta kerätään sekä valmistuneilta että työnantajilta.  

ISYO_Aarresaari_logo_vaaka_banneriweb.jpg

 

Työelämä- ja rekrytointipalveluiden
henkilöstö: 
Yliopistonkatu 8

Postitusosoite on:
Lapin yliopisto
Työelämä- ja rekrytointipalvelut
PL 122
96101 Rovaniemi

p. 040 - 484 4477
rekry(at)ulapland.fi

facebook2.png