Abipäivä Lapin yliopistolla

12.12.2017 9:30–14:00
Lapin yliopisto, pääaula
Yliopistonkatu 8

Lapin yliopiston Abipäivä tarjoaa ajankohtaista tietoa yliopistomme koulutustarjonnasta (kasvatustieteellinen, oikeustieteellinen, taideteollinen ja yhteiskuntatieteellinen) tiedotustilaisuuksissa ja aulan infopisteissä.

Paikalla on yliopisto-opettajia ja -opiskelijoita kertomassa koulutusten tavoitteista ja sisällöistä sekä opiskelijaelämästä ja työelämään sijoittumisen mahdollisuuksista.

Lisäksi opinto-ohjaajille järjestetään ajankohtaisista opiskeluun ja hakuun liittyvistä asioista oma infotilaisuus. Opinto-ohjaajien tilaisuus pidetään tänä vuonna Lapin ammattikorkeakoulun tiloissa.

Yliopiston pääaulassa ovat mm. ainejärjestöjen, korkeakoulujen ja kansainvälisen opiskelijavaihdon esittelypöydät.

Lisätietoja Abipäivästä.