Koulutuskalenteri

Etappi17 - Lapin yhteistyöfoorumi

28.9.2017 11:00–29.9.2017 13:00
Elämystehdas Lappari, Tornio

Etappi17 - Lapin yhteistyöfoorumi kokoaa työelämän edustajat, koulutuksen asiantuntitahot ja aluehallinnon toimijat pohtimaan ajankohtaisia teemoja ja etsimään vastauksia lappilaisen työelämän kehittämiseksi.

Tule kehittämään Lapin elinvoimaisuutta, kuulemaan, tulevaisuuden oppimisesta, jakamaan hyviä työelämäkäytäntöjä, kehittämään uusia ideoita työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen, vahvistamaan verkostojasi!

Pääteemoja ovat:

• Lapin elinvoimaisuus - mitä ovat tulevaisuuden osaamistarpeet?
  • Työelämä ja koulutus muutoksessa - mikä muuttuu ammatillisessa koulutuksessa?
  • Työelämä ja oppilaitosyhteistyö - miten työelämässä opitaan tulevaisuudessa?
  • Työelämäläheiset oppimisen uudet käytännöt - Mitä on tulevaisuuden työelämäkumppanuus?

Asiantuntijapuheenvuoroja ovat pitämässä muun muassa:

Anni Miettunen, Opetushallitus

Lauri Järvilehto, CEO Lightneer Inc

Fasilitaattorina tapahtumassa toimii Vilma Mutka, Mukamas learning design

Aikataulu:
28.9.2017, klo 11.00-20.00
29.9.2017, klo 9.00-13.00

Tapahtuman tarkempi aikataulu julkaistaan elokuussa. Lisätietoja tapahtumasta myös Facebookissa.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan TÄSTÄ . Ilmoittautuminen päättyy 15.9.2017.

Majoitustarjoukset ParkHotel Torniosta varauskoodilla "Etappi2017" ja Hotel Mustaparrasta varauskoodilla "Etappi17" . Osallistujat vastaavat itse mahdollisista matka-, majoitus- ja lounaskuluista. Tilaisuudessa tarjotaan kahvit ja iltaohjelma sisältää runsaan iltapalan.

Lisätiedot: Lapin yliopiston Koulutus- ja kehittämispalvelut, suunnittelija Johanna Sirviö (p. 040 4844 199), suunnittelija Mirja Heikkala (p. 040 4844 322) tai koulutus- ja kehitysjohtaja Antti Koski (p. 040 7368 481), sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@ulapland.fi

Seminaarin järjestää Lappilainen koulutuskumppanuus -hanke (ESR) yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa.