Kasvatustieteen päivät 2017

Lapin yliopisto
Yliopistonkatu 8
Rovaniemi

Kasvatustieteen päivät on vuosittain järjestettävä alan suurin konferenssi Suomessa. Sen tarkoituksena on edistää alan tutkimusta ja yhteistyötä. Tämän vuotista tapahtumaa isännöi Lapin yliopisto. Konferenssi on osa Suomi100-tapahtumaa.

Kasvatustieteen päivien teema on ”Osallistu ja osaa: kohti ammatillista kehittymistä”

Ammatillisen osaamisen ja kehittymisen merkitys on nyt entistä ajankohtaisempaa, kun yhteiskunnassa, työelämässä ja koulutuksessa käydään läpi suuria muutoksia. Muutokset ovat nyt nopeampia kuin koskaan aikaisemmin. Vain osallistumalla voimme kehittää ammatillista osaamista, koulutusta ja tutkimusta ja sitä kautta koko yhteiskuntaa.

Millaisia mahdollisuuksia digitalisaatio voi tarjota osaamisen, koulutuksen ja tutkimuksen kehittämiseen? Millaisiksi tulevaisuuden opetus-, oppimis- ja tutkimusympäristöt tulevat muodostumaan? Miltä tulevaisuus näyttää?

Lisätietoja tapahtumasta: www.ulapland.fi/kasvatustieteenpaivat2017