Monenlaisia opinpolkuja - Keskusteluja ja kokemuksia koulutussiirtymistä

21.11.2017 13:00–16:30
Fellman-sali (ls 1), Fellman Hall
Yliopistonkatu 8, Rovaniemi

Tervetuloa koulutussiirtymiä käsittelevään seminaariin!

Lapin yliopistolla järjestetään Monenlaisia opinpolkuja – Keskusteluja ja kokemuksia koulutussiirtymistä -seminaari tiistaina 21.11.2017 klo 13 alkaen.

Seminaarissa käydään monipuolisia keskusteluja koulutussiirtymistä aina peruskoulusta korkea-asteelle saakka tuoden esiin siirtymän kokeneiden näkökulmia. Seminaari huipentuu Esko Janhusen käsikirjoittamaan ja Hannu Frimanin näyttelemään Jeesusteippi-näytelmään, jossa tarkastellaan kuvitteellisen Valtteri-pojan tapausta ja asiakastietojen käyttöä sosiaalihuollon ja perusopetuksen yhteistyössä.

Ilmoittautuminen seminaariin 10.11.2017 mennessä seuraavasta linkistä:

Seminaariin voi osallistua myös etäyhteydellä. Etäyhteyslinkki toimitetaan ilmoittautuneille, jotka ovat ilmoittautumislomakkeella valinneet etäyhteyden osallistumismuodoksi.

Seminaarin järjestävät seuraavat hankkeet:

Ennaltaehkäisevä monitoimijuus – Osallisuus ja syrjäytymisen ehkäisy osaksi koulujen toimintakulttuuria (EMOK)

SUJUVA opintopolku lukiolaisesta akateemiseksi asiantuntijaksi

Maahanmuuttajien korkeakoulutus – tie tutkintoon

Lappilaiset avoimet työelämälähtöiset osaamispolut – LATO