Oikeusinformatiikan kansainvälinen kesäkoulu

22.8.2017 9:00–25.8.2017 12:00

Oikeusinformatiikan instituutin perinteisiin kuuluvat oikeusinformatiikan kansainväliset kesäkoulut Rovaniemellä. Kesäkoulut on suunnattu Lapin yliopiston tutkinto- ja vaihto-opiskelijoille sekä muille kansainvälisille opiskelijoille. Kesäkoulu järjestetään perinteisesti vuosittain elokuun lopussa.

Ilmoittautuminen kansainväliseen kesäkouluun on käynnissä ja päättyy 11.8.2017.

Ilmoittautumiset professori Rauno Korhoselle sähköpostilla (etunimi.sukunimi@ulapland.fi). Mainitse nimesi lisäksi opiskelijanumerosi sekä suoritettava opintojakso koodeineen (ONVAL0010, OTM0007 tai ONEVAL0015). Mainitse myös mahdollisesti suorittamasi oikeusinformatiikan valinnaiset opintojaksot.

Kesäkouluun ei tarvitse erikseen ilmoittautua WebOodissa; sähköposti-ilmoittautuminen professori Korhoselle riittää.

Lisätietoja oikeusinformatiikan kansainvälisestä kesäkoulusta