opiskelijasomettaja_web.jpg

Etsimme opiskelijablogisteja ja -somettajia

22.5.2017

Oletko sujuvasanainen opiskelija, pidät kirjoittamisesta tai valokuvaamisesta? Olet kuin kotonasi sosiaalisessa mediassa ja hallitset Instagram-kuvaamisen tai tubettamisen.

Lapin yliopiston viestintäpalvelut hakee opiskelijoita sisällöntuottajiksi yliopiston Opiskelijaelämää-blogiin ja sosiaalisen median kanaviin, kertomaan opiskelijaelämästä Rovaniemellä sekä Lapin yliopistossa.

Ilmoita hakemuksessasi, millaisen sisällön tuottamisesta olet kiinnostunut. Kerro, haluatko kirjoittaa, toteuttaa Instagram-postauksia tai kuvata Youtube-videoita vai kenties kaikkia edellä mainittuja. Blogistina tehtävänäsi on päivittää Opiskelijaelämää-blogia lapinyliopisto.blogspot.fi kerran kuukaudessa syyskuusta 2017 alkaen. Maksamme työstä kuukausikorvauksen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja näytemateriaali valitusta sisällöntuotantotavasta 13.8.2017 mennessä graafiselle suunnittelijallemme Reetalle: reetta.linna@ulapland.fi. Häneltä saat myös lisätietoja.