Ilta- ja oheisohjelma

Kaikkiin ohjelmiin ennakkoilmoittautuminen tapahtuman nettilomakkeella.

Illanvietto Alaruokasen talossa
Perjantai 23.3.2007 klo 19.00 - 21.30

Rentoa yhdessäoloa ja buffet-illallinen. Alaruokasen talo kaupungin keskustassa on tyypillinen peräpohjalainen talonpoikaisrakennus, joka on pystytetty 1860-luvulla Kemijoen rantatörmälle. Osoite on Valtakatu 6. Ei järjestettyä kuljetusta. Sisältyy wokshop -osallistumiseen. 

Konttaniemen Porotila
Lauantai 24.3.2007 klo 17.00 - 21.00

Tutustumista porotilan elämään ja poronhoitoon eri näkökulmista sekä illallinen. Bussikuljetus keskustasta klo 16.30 Sokos Hotelli Vaakunan edestä. Paluukuljetus hotelleihin klo 21.00. Sisältyy workshop-osallistumiseen.

Yhdistä porotilavierailuun moottorikelkkaretki klo 15.00 - 17.00!

Hinta:  69 € / hlö (2 henkeä/kelkka)
94 € / hlö (1 henkeä/kelkka) 

 Hinta sisältää täydelliset kelkkavarusteet (pukeutuminen safarifirman tiloissa keskustassa), kelkkailun yksi tai kaksi henkeä/kelkka, safari alkaa keskustasta ja päättyy Konttaniemen porotilalle. Paluukuljetus bussilla. Omien varusteiden vaihto safarifirman tiloissa heti keskustaan paluun jälkeen. Hinnat voimassa minimiryhmälle 8 henkeä.

Retki Särestöniemi-museoon
Sunnuntai 25.3.2007 klo 13.30 - 20.00

Särestöniemi-museo Kittilässä esittelee taiteilija Reidar Särestöniemen (1925-1981) taidetta ja työympäristön. Museon kokoelmissa on lähes viisisataa Särestöniemen taideteosta, joista valtaosa on öljyvärimaalauksia, pastellitöitä ja akvarelleja, mutta myös puupiirroksia ja metalligrafiikkaa.
Lisätietoja: www.sarestoniemenmuseo.fi

Hinta: 30 € / hlö

Sisältää opastetun vierailun ja ruokailun Särestöniemessä. Tämän lisäksi tulevat kuljetuskulut Rovaniemi-Kittilä-Rovaniemi (etäisyys 170 km): hinta riippuu lopullisesta osallistujamäärästä (arvio 30-75 €).

Arktikum -vierailu
Sunnuntai 25.3.2007 klo 13.30-15.00

Opastettu vierailu Arktikumin näyttelyihin workshopin jälkeen. Sisältyy workshop-osallistumiseen.
Arktikum on ainutlaatuinen pohjoisen elämäntavan, kulttuurin ja historian esilletuoja. Se on museo, tiedekeskus, arkkitehtoninen nähtävyys, suosittu kulttuurikohde sekä mieleenpainuva kokous- ja kongressitalo. Lisätietoja osoitteessa: www.arktikum.fi

Muita ohjelmavaihtoehtoja Rovaniemellä

Napapiiri

Napapiiri sijaitsee n. 8 kilometriä Rovaniemeltä pohjoiseen ja se on avoinna ma-su klo 10-17. Napapiirillä on joulu ympäri vuoden ja siellä voit tavata itse Joulupukin! Keskusta Napapiirille liikennöi bussi nro 8.  Lisätietoja osoitteessa: www.santaclausvillage.fi
kous- ja kongressitalo.
 

Ounasvaara

Ounasvaaralla voit lasketella, hiihtää tai ulkoilla. Lisätietoja osoitteessa: www.ounasvaara.net/
 

Safariyritysten tarjoamat retket

Paikalliset safariyritykset tarjoavat ohjelmaa jokaiseen makuun ja päivittäisille retkille ei ole minimiosallistujamäärää - ilmoittaudu vain ajoissa. Lisätietoja:
Lapin Safarit: www.lapinsafarit.fi
Artic Safaris: www.arcticsafaris.fi