Yleisinfo

Seminaaripaikka

Seminaarin kaksi ensimmäistä päivää (pe-la) järjestetään Lapin yliopiston päärakennuksessa, Yliopistonkatu 8. Viimeinen seminaaripäivä järjestetään Arktikumissa, Pohjoisranta 4.

Hotelleista kokouspaikoille ei ole järjestettyä kuljetusta. Yliopisto on noin 2 km keskustasta (20-30 min.kävellen). Keskustan ja yliopiston välillä kulkee bussi nro 4 puolen tunnin välein. Keskustassa bussipysäkki on Ruokasenkadulla (lähellä Valtakadun kulmaa ja taksiasemaa). Yliopistolla bussipysäkki on pääsisäänkäynnin kohdalla. Bussiaikataulu löytyy osoitteesta www.rovaniemi.fi.  Arktikum on noin 1 km keskustasta. 

Matkustaminen Rovaniemelle

Lentoyhtiöistä Rovaniemelle lentävät Finnair ja Blue1. Tee lentovaraukset ajoissa -  maaliskuu on Rovaniemelllä vilkasta matkailusesonkia. Junayhteyksistä löytyy tietoa osoittteesta www.vr.fi.

Rovaniemen lentoasema sijaitsee n. 8 km kaupungista pohjoiseen. Rautatieaseman etäisyys keskustasta on n. 1,5 km.

Lentokentältä keskustaan

Airport Express-bussiyhteys lentoasemalta kaupunkiin 15 min / 5 €..Reitti: Linja-autoasema - Hotelli Scandic - City-Hotelli - Hotelli Cumulus - Hotelli Vaakuna - Hotel Santa Claus - Hotelli Pohjanhovi - lentoasema.
Paluukuljetus lentoasemalta välittömästi Finnairin (AY) ja Blue1 (KF) vuorojen saapumisen jälkeen. Reitti ajetaan em. hotellien kautta tarpeen mukaan. Airport Express hoitaa kuljetuksia myös muualle asiakkaan tilauksen mukaan. Tiedustelut, (016) 362 222.
 
Taksipalvelut

Airport Taxin autot ovat kentällä koneiden saapuessa. Ne kuljettavat matkustajia Rovaniemen kaupungin ja ympäristön alueelle/alueelta. Hinta: 9 €/ hlö

Rovaniemen Aluetaksi Oy: Lentokentältä kaupunkiin normaali taksi n. 15 €. Kimppakuljetus keskustaan ja lähialueelle tai takaisin 9 €/henkilö. Aluetaksi, (016) 106 410.

Hyödyllisiä linkkejä