"STRATEGIOISTA TOIMINTAAN" -
Valtakunnallinen alumni- ja sidosryhmätoimijoiden seminaari Rovaniemellä 15.-16.5.2008

Tervetuloa osallistumaan korkeakoulujen alumni- ja sidosryhmätoimijoiden valtakunnalliseen seminaariin Lapin yliopistolle Rovaniemelle!

Seminaarin ohjelmassa tarjoamme tänä vuonna konkreettisia työvälineitä ja ideoita niin alumnitoiminnan uraansa aloitteleville kuin toiminnan konkareillekin. Pääpuhujana on Liverpoolin yliopiston alumnitoiminnasta vastaava Karen Brady. Alustuksia seminaaripäivien aikana pitävät mm. Anna Mundell Iain More Associates’ta ja Eventforumin Anders Lindholm-Ahlefelt, Lapin yliopiston professori Rauno Korhonen sekä kotimaiset alumnitoiminnan ammattilaisemme.

Tule siis saamaan uusia ideoita sekä lataamaan akkujasi Rovaniemelle toukokuussa!

Seminaariterveisin,

Lapin yliopisto &
valtakunnallinen alumnitoiminnan ohjausryhmä

Susanna Ritala, Helsingin kauppakorkeakoulu, etunimi.sukunimi(at)hse.fi
Nora Rahnasto, Teknillinen korkeakoulu, etunimi.sukunimi(at)tkk.fi
Asta Ruodemäki, Jyväskylän yliopisto, etunimi.sukunimi(at)adm.jyu.fi
Henriikka Saarela, Helsingin yliopisto, etunimi.sukunimi(at)helsinki.fi
Julia Perä, Stadia, alumni.toiminnanjohtaja(at)stadia.fi
Laura Kopu, Turun yliopisto, etunimi.sukunimi(at)utu.fi
Ulla Kaltiala, Kuopion yliopisto, etunimi.sukunimi(at)uku.fi
Sakari Jussi-Pekka, Oulun yliopisto, etunimi.sukunimi(at)oulu.fi
Irma Kuukasjärvi, Lapin yliopisto, etunimi.sukunimi(at)ulapland.fi


Seminaaria tukemassa:

Softability Oy on vaativaan ohjelmistokehitykseen erikoistunut suomalainen asiantuntijaorganisaatio. Softability suunnittelee ja toteuttaa toimintakriittisiä ohjelmistoja mm. teollisuuden ja lääketieteen laitteisiin sekä räätälöityjä sovelluksia yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Softabilityn palveluksessa on tällä hetkellä noin 40 ohjelmistotekniikan, elinkaarenhallinnan ja testauspalvelujen ammattilaista. Sen asiakkaita ovat muun muassa ABB Oy Drives, GE Healthcare Finland Oy, Kone Oyj ja Thermo Fisher Scientific Oy." Softability Oy on mm. toteuttanut Tampereen yliopiston Alumni ry:n  uudistetun verkkosivuston.

 

Mira Network on ollut mukana käynnistämässä ja kehittämässä yli neljääkymmentä alumniprojektia ja auttanut useita yrityksiä alumnitoiminnan käynnistämisessä. Mira Network on myös tietoverkkojen ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntija. Rakennamme organisaatioille verkkopohjaisia ratkaisuja, jotka ovat läheisesti sidoksissa käytännön toimintaan ja auttavat tehostamaan toimintaa. Miran asiakkaita ovat esimerkiksi Teknillinen korkeakoulu sekä Helsingin ja Oulun yliopistot.