pedaforum_etusivu.jpg

  Vuoden 2010 Peda-forum-päivät järjestetään Rovaniemellä Lapin yliopistossa 25.8.–26.8.2010. Peda-forum-päivien pääteema on ”Kohti työelämää”. Teeman kautta halutaan keskustella opiskelijoiden työelämään siirtymisestä niin opetuksen, opiskelun kuin opintohallinnon näkökulmista. Yksi ajankohtainen keskustelun aihe on tutkintojen suorittamisen nopeuttaminen ja sen tuomat haasteet opetuksen, opintojen ja opintohallinnon kehittämisessä.

Päivien kohderyhmänä ovat kaikki yliopisto- ja korkeakouluopetuksen kehittämisestä kiinnostuneet ja opettajat, tutkijat, opiskelijat sekä hallintotyötä tekevät. Päivillä pohditaan yliopisto- ja korkeakoulututkintojen työelämävastaavuutta sekä valmistumista edistäviä toimenpiteitä. Kehittämistyössä on myös pidettävä yllä keskustelua opiskelija- ja työyhteisöjemme hyvinvoinnista sekä oppimiskyvyn tukemisesta.

Erilaisilla yliopisto-opetukseen, - oppimiseen ja kehittämiseen liittyvillä verkostoilla ja yhteistyötahoilla on mahdollisuus järjestää omia tapaamisiaan tiistaina 24.8. Katso lisätietoja Verkostotapaamiset-sivulta.

Tervetuloa Rovaniemelle!

 

Kuvakoonti Peda-forum 2010 Rovaniemi 

  Palautekoonti Peda-forum 2010 Rovaniemi 

 

Pf_logo_2007.jpg