Hyvät yliopistojen hallintopäällikkökollegat ja vastaavat!

Lapin yliopisto järjestää yliopistojen hallintopäälliköiden XXXIII neuvottelupäivät 10. - 12.8.2011 Rovaniemellä ja Kittilässä. Neuvottelupäivät alkavat keskiviikkona 10.8. Rovaniemellä Arktikumissa, mistä siirrytään Kittilään Leville. Paikkana on Kylpylähotelli Levitunturi. Levi sijaitsee Rovaniemeltä noin 170 kilometriä pohjoiseen ja on kansainvälisestikin tunnettu talviurheilukeskus.

Päivien teema keskittyy laajasti ottaen yliopistouudistukseen, muutoksiin, mahdollisuuksiin ja uhkiin. Eri puheenvuoroissa kuullaan miten uudessa tilanteessa on eri yliopistoissa jo ryhdytty toimimaan ja minkälaisia kokemuksia eri yliopistossa ja tiedekunnissa on kertynyt. Aihetta tarkastellaan eri näkökulmista siten, että se antaisi ajatuksia, kokemuksia ja pohjaa uudenlaiselle ajattelulle ja toiminnalle yliopistoissa ja tiedekunnissa. Tärkeä osa kokonaisuutta on opetus- ja kulttuuriministeriön puheenvuoro, jossa kuullaan mitä ministeriössä on suunnitteilla.

Kutsumme kaikki kollegat lämpimästi tervetulleiksi neuvottelupäiville ja toivomme runsasta osanottoa, vaikka elokuussa kulkuyhteydet Rovaniemelle eivät olekaan aamupäivisin lentäen parhaat mahdolliset.

Pyydämme ilmoittautumiset viimeistään 17.6.2011 mennessä.

Nähdään elokuussa!

Järjestelytoimikunta Kaisa, Pia, Tarmo ja Markku