Sosiaalinen ohjelma 

Seuraavat ohjelmat sisältyvät kaikki tapahtuman osallistumismaksuun, mutta niihin osallistuminen on järjestelyjä varten vahvistettava etukäteen ilmoittautumislomakkeella.
 
 
Tutustuminen Arktikumin -näyttelyihin
Keskiviikko 10.8. klo 13:45 – 14:45

Opastettu näyttelyvierailu alkaa Arktikumin lippukassalta. 

Arktikumista löytyvät Lapin maakuntamuseon ja Arktisen keskuksen näyttelyt johdattavat matkalle menneeseen ja tarkastelevat myös nykypäivää arktisen ulottuvuuden kautta. Ihmiselo luonnon mukana, lähes ympärivuotisen talven, lumen ja jään ympäröimänä on synnyttänyt monta kohtaloa. Arktisten alueiden ihmisten tarinat, selviytymisen keinot ja pohjoisen väen luoma rikas kulttuuriperintö on tallessa Arktikumin saleissa jokaisen nähtävillä.
 arktikum8_mediumpieni.jpg
 
 
kylpyläpieni.jpg

kylpylä2pieni.jpg
Nautiskelua elämyskylpylässä
Keskiviikko 10.8. klo 21:15 – 23:30

Tule nauttimaan Hotelli Levitunturin uusista altaista ja saunoista! On kuumia ja kylmiä altaita, poreita ja vesihierontaa, suomalaista kelosaunaa ja höyrysaunaa, oikeata uintia kuntoilualtaalla ja vesijuoksualtaassa ja vastapainoksi vesirentoutusta. Porealtaita ulkona ja sisällä, jaloille virkistystä kävelyaltaissa, vesiliukumäki ja ihan pienten lasten altaat. Ja ne valot ja äänet...

Elämyskylpylä on avoinna klo 10:00 - 22:00, mutta Hallintopäällikkö-tapaamisen osallistujat saavat keskiviikko-iltana nautiskella kylpylästä yksityisesti jatkoajalla klo 23:30 saakka.

Yksi sisäänpääsy elämyskylpylään /päivä sisältyy huonehintaan (oleskeluaika rajaton) ja lisäksi aamu-uinti kuntoilualtaalla. Aamu-uinti on avoinna vain hotellin asukkaille. Huom. Kaikenlaisten shortsien käyttö on altaalla kielletty - asiakkailla tulee olla uimahousut tai uimapuku/bikinit päällään!

Muista:
- pakata uimapuku mukaan matkalle
- ottaa huoneestasi pyyheliina mukaan kylpylään
 
 
Retki Pallaksekselle
Torstai 11.8. klo 13:00 – 18:00

Torstain retki suuntautuu Pallakselle, missä tutustumme ensin Pallastunturin luontokeskukseen. Sen jälkeen pääsemme ulkoilemaan Vatikurun luontopolulle (2,5 km). Ulkoilun päätteeksi kahvittelemme vielä perinteisessä Hotelli Pallaksessa, minkä jälkeen palaamme takaisin Leville. Huom! Pakkaathan mukaan mukavat ulkoiluvaatteet ja – kengät.
 Pallas1pieni.jpg
 
 
Hullu Poro Kammi2pieni.jpg Illallinen Hullun Poron Kammissa
Torstai 11.8. klo 20:00 – 22:30

Kammin poropeijaisissa syödään vatsa täyteen eli vietetään lappilaista ruokajuhlaa pitemmän kaavan mukaan. Illallispaikka on Levin keskustassa, kävelyetäisyydellä Hotelli Levitunturista. Kokoonnumme hotellin edustalle klo 19:45 ja kävelemme yhdessä illallispaikkaan.