Tieteenpaivat_banneri_web.jpg

Bookmark and Share


Kriisi – uhka vai uuden alku

Kaikki virtaa, mikään ei pysy paikallaan, tiesi jo Herakleitos. Mutta onko muutoksessa aina kyse kriisistä? Tule kuuntelemaan Tieteen päiville, mitä asiantuntijat tieteen ja taiteen huipulta vastaavat, ja muodosta oma mielipiteesi!

Lapin yliopiston Tieteen päivät on suurelle yleisölle suunnattu, eri tieteenaloja luotaava tapahtuma, jossa eri alojen asiantuntijat keskustelevat ja väittelevät tieteen ja taiteen ajankohtaisista virtauksista. Kaikkiaan päivillä esiintyy lähes kolmekymmentä tieteen ja taiteen johtavaa asiantuntijaa.

Päivien teemana on arktinen kriisi, jota puidaan luentosarjoissa, paneeleissa, keskusteluissa ja väittelyissä. Päivillä pohditaan muiden maussa pandemioita ja muita katastrofeja, ihmisen pahuutta, johtajuuden kriisiä, ikää mahdollisuutena, arktisten alueiden haasteita, kriisien muistamista ja unohtamista, kriisejä taiteessa ja luovuudessa, teatterin ja taiteen kaupallistumista sekä viestinnän kriisejä. Tutustu aiheisiin ja panelisteihin vasemman reunan valikosta.

Tapahtuma on kaikille avoin, ja se järjestetään Rovaniemi-viikon yhteydessä perjantaina 6. syyskuuta 2013 ja lauantaina 7. syyskuuta 2013. Ensimmäisen päivän ohjelma toteutetaan Lapin yliopistolla ja toisen päivän ohjelma kulttuuritalo Korundissa.

Päivien järjestelyistä vastaa Lapin yliopiston viestintäpalvelut. Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Tervetuloa!
  Lisätietoja:

Olli Tiuraniemi
Viestintäpäällikkö
Puhelin 0400 695 418
olli.tiuraniemi(at)ulapland.fi

Tykkää, seuraa, jaa, kommentoi:

facebook-logo.jpg

 
Lapin yliopiston Tieteen päiviä tukevat taloudellisesti:

Tieteenpaivat logo.jpg
 Tieteen-tiedotus-logo.jpg  SKR_logo_web.gif


RE_Logo_web.gif
City-hotel-logo_web.gif Logo_LapinKansa150pix.gif
 Logo_Pohjolan_OP.gif