ILMOITTAUTUMISOHJEET

Osallistumismaksu
V Gerontologian päiville ilmoittaudutaan joko lähettämällä esitteen yhteydessä oleva ilmoit­tau­tumislo­mak­e postitse tai faksilla Lapin yliopiston kongressipal­veluun (Rovaniemi-Lapland Congresses) tai sähköisestiwww-lomakkeella. Käytännönjärjes­te­lyjen kannalta on tärkeää, että täytät lomakkeen huolelli­sesti mukaanlukien osal­listuminen perjantain iltaohjelmaan ja järjestettyihin yhteiskulje­tuksiin sekä majoitus­varaus.

Osallistumismaksut: 

ennen 15.3.2004  15.3.2004 jälkeen 
Osallistuminen 2 pv 

€ 120 

 € 170

Päiväosallistuminen 

€   80 

 € 120

Opiskelija / Ikääntyneiden yliopiston opiskelija 

€  40

 €   40

Osallistumismaksu sisältää koulutuspäivien ohjelman ja -materiaalin, ohjel­maan mer­kityt taukokahvit yliopistolla perjantaina ja lauantaina sekä järjes­tetyt kuljetukset (perjantaina aamulennosta ja –junalta yliopistolle ja lauan­taina tilaisuuden päätyttyä takaisin).  Perjantain iltavastaanoton osallistumis­maksu on € 20. Osallistumismaksu­jen arvonlisävero on 0 %.

Maksutapa ja peruutusehdot
Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vahvistuskirje. Vaihtoehtoiset maksutavat ovat pankki­siirto, luottokorttiauktorisointi (Visa, MasterCard, EuroCard) tai laskutus. Mer­kit­se valitse­masi vaihtoehto ilmoittautumislomakkeeseen.

Peruutus on tehtävä kirjallisesti kongressipalveluun. Mikäli peruutus tehdään 15.3.2004 jälkeen, peritään peruutusmaksuna 30% osallistumismaksusta. Jos peru­mis­ta ei tehdä lainkaan, peritään koko osallistumismaksu. Estyneen tilalle voidaan vaihtaa kuluitta toinen henkilö.