Uutiset 2016

Myös opiskelijat voivat tehdä rakennukseen liittyviä ilmoituksia facilityinfon kautta

11.10.2016

Henkilökunnan lisäksi myös kaikki Lapin yliopiston opiskelijat voivat tehdä rakennukseen liittyviä vika- ja olosuhdeilmoituksia facilityinfon kautta. SYK edellyttää, että kaikki ilmoitukset tehdään ko. järjestelmän kautta, jotta ne voidaan huomioida asianmukaisesti.

Lapin yliopistossa on käytössä Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n hankkima Buildercom Oy:n FacilityInfo-palvelupyyntöjärjestelmä. Kaikki kiinteistönhuoltoon liittyvät palvelupyynnöt tulee tehdä facilityinfoon ja pyyntöön tulee merkitä selvästi ongelma ja sen sijaintipaikka.

Järjestelmään jätetty tieto menee heti oikeille henkilöille tiedoksi toimenpiteitä varten ja ilmoitus jää seurantaan siihen asti, kunnes se on kuitattu hoidetuksi kuntoon.
SYK korostaa, että suulliset tai sähköpostitse yhdelle henkilölle tehdyt ilmoitukset voivat viivästyä tai jopa unohtua ennen kuin ne tavoittavat asioista vastaavat henkilöt.

Kiinteistönhuoltoon liittyvät palvelupyynnöt tulee tehdä nettisivujen kautta osoitteessa:

Projektipäällikkö Juha Aavikko
Puhelin 0400 698 070