Uutiset 2017
 
ArcticCafe_550x367.jpg

Arctic Caféssa haetaan ideoita Lapin kesämatkailuun

9.11.2017

Lapin talvimatkailusesonki on käynnistymässä ja jälleen odotetaan ennätyksellisiä matkailijamääriä. Mutta mitä muuta arktinen matkailu on kuin revontulia ja lunta? Mistä löytyvät kesäisen Lapin arktiset vetovoimatekijät, ja mitä uutta on kehitteillä Lapin kesämatkailun edistämiseksi?

Rovaniemellä, Arktikumin kirjastossa 13. marraskuuta klo 15 alkavassa Arctic Caféssa keskustellaan arktisesta kesämatkailusta. Aihetta alustavat matkailun ohjelmapäällikkö Katariina Imporanta Lapin markkinointi- ja viestintätalo House of Laplandista, tutkija ja yliopisto-opettaja Minni Haanpää Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutista sekä valokuvausmatkailupalveluita tuottavan Beyond Arcticin toimitusjohtaja Juho Uutela. Tilaisuuden juontaa Arktisen keskuksen tiedeviestinnän päällikkö Markku Heikkilä.

Keskustelua voi seurata suorana myös Arktisen keskuksen YouTube-kanavalla ja Arktisen keskuksen verkkosivuilla osoitteessa www.arcticcentre.org/arcticcafe. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja siellä on kahvitarjoilu.

Arctic Cafén kieli on suomi ja sen järjestää Lapin yliopiston Arktinen keskus. Arctic Café on 14.-16.11.2017 järjestettävän kansainvälisen Rovaniemi Arctic Spirit -konferenssin oheistapahtuma.

Arctic Café: Arktinen matkailu – Miten täyttää hiljaiset kesäkuukaudet?
Maanantaina 13.11.2017 klo 15-16.30
Arktikumin kirjasto (Pohjoisranta 4, Rovaniemi)
www.arcticcentre.org/arcticcafe #ArcticCafe
Vapaa pääsy, kahvitarjoiluLisätietoja:

Tiedeviestinnän päällikkö Markku Heikkilä
Lapin yliopiston Arktinen keskus
markku.heikkila(at)ulapland.fi, 040 484 4300

www.arcticcentre.org/arcticcafe #ArcticCafe
www.rovaniemiarcticspirit.fi #ArcticSpirit


LaY/AK/JW
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK