Uutiset 2018
MinistrialMeeting_550x367.jpg

Yleisötilaisuus kaupunginkirjastolla Rovaniemen arktisesta ministerikokouksesta ja puheenjohtajuuden tuloksista

29.4.2019

Rovaniemen kaupunginkirjaston Lapponica-salissa järjestetään lauantaina 4.5.2019 klo 14–15 yleisötilaisuus, jossa Rovaniemen asukkailla on mahdollista kuulla, miten Arktisen neuvoston Suomen puheenjohtajuuskausi on sujunut ja mitä Rovaniemen ulkoministerikokoukselta odotetaan. Suomi on toiminut Arktisen neuvoston puheenjohtajamaana kahden vuoden ajan, ja kausi päättyy arktisten maiden ulkoministereiden kokoukseen, joka järjestetään tulevalla viikolla Rovaniemellä.

Ulkoministerikokoukseen ja Suomen puheenjohtajuuskauteen luo katsauksen yksikön päällikkö Kalle Kankaanpää ulkoministeriöstä. Arktisen keskuksen johtaja ja tutkimusprofessori Timo Koivurova arvioi, miten Suomi on onnistunut puheenjohtajuudessa ja projektikoordinaattori Anne Raja-Hanhela kertoo, miten Lapin arktinen osaaminen on ollut esillä puheenjohtajuuskauden tapahtumissa. Tilaisuuden juontaa ulkoministeriön tiedottaja Martti Ruokolainen.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja viidellekymmenelle ensimmäiselle tarjotaan pullakahvit. Tilaisuuden järjestää ulkoministeriö yhteistyössä Lapin yliopiston Arktisen keskuksen ja Rovaniemen kaupungin kanssa. Tervetuloa!

Yleisötilaisuus: Arktisen puheenjohtajuuden merkitys ja tulokset
Lauantaina 4.5.2019 klo 14–15, kahvitarjoilu klo 13.45
Rovaniemen kaupunginkirjaston Lapponica-salissa (Jorma Eton tie 6)
Vapaa pääsy. Kahvitarjoilu 50 ensimmäiselle.


Lisätietoja:

Projektikoordinaattori Anne Raja-Hanhela
Arktinen keskus, Lapin yliopisto
anne.raja-hanhela(at)ulapland.fi, 040 039 1337

 

LaY/AK/JW&AR-H